Uitgelicht

Afbeelding bij 'Handreiking: 5 stappen voor het intakegesprek van VPT in de wijk'

Handreiking: 5 stappen voor het intakegesprek van VPT in de wijk

12 september 2023 - De handreiking 5 stappen voor het intakegesprek van VPT in de wijk helpt om niets te vergeten bij het gesprek met een cliënt en zijn naasten over langdurende zorg en ondersteuning thuis.

Actueel

Afbeelding bij

Hadassah de Boer over omgaan met dementie als naaste: balanceren in een ontregelende wereld

21 september 2023 - Liefdevolle zorg voor haar ouders en tijdig handelen, dat was heel belangrijk toen de ouders van Hadassah de Boer dementie kregen.

Afbeelding bij

Werkvorm: ‘Het delen en leren van verhalen’

20 september 2023 - Door het delen van verhalen kom je samen tot nieuwe inzichten en oplossingen. De werkvorm ‘Het delen en leren van verhalen’ helpt je daarbij.
thema: Leren en verbeteren van kwaliteit

Afbeelding bij

Ouderen langer thuis met leefstijlmonitoring

20 september 2023 - Leefstijlmonitoring is een systeem dat het dagelijkse leefpatroon van mensen in kaart brengt. Het biedt waardevolle inzichten voor zorgorganisaties en mantelzorgers.

Afbeelding bij

8 verdiepende modules ‘Leergang Langdurende zorg thuis’ – meld je nu aan!

19 september 2023 - Vanuit het programma Waardigheid en trots voor de toekomst wordt een ‘Leergang Langdurende zorg thuis’ aangeboden. Aanmelding voor 8 verdiepende modules is nu mogelijk!

Afbeelding bij

SPOT ON: Digitale basis op orde

18 september 2023 - Van 23 tot en met 27 oktober staat het thema de digitale basis op orde centraal in de SPOT ON-week. We maken organisaties bewust en nemen ze mee in de stappen die er te zetten zijn.

Naar actueel

Kennisbank