Naar hoofdinhoud Naar footer

LeerDoeDeeltrajecten

Wil jij als organisatie van Wlz-zorg aan de slag met een implementatievraagstuk? Dan is een LeerDoeDeeltraject mogelijk iets voor jou! Een unieke kans om kennis op te doen en meteen toe te passen in de praktijk. Bekijk de LeerDoeDeeltrajecten waar je nu bij kunt aansluiten.

Wat is een LeerDoeDeeltraject?

In een LeerDoeDeeltraject ga je samen met een kleine groep andere organisaties van Wlz-zorg aan de slag met een implementatievraagstuk op een thema. Je leert van andere organisaties, experts en onze coaches én krijgt als het nodig is persoonlijke ondersteuning op de werkvloer. In maandelijkse sessies (afwisselend fysiek en online) deel je praktische kennis en expertise.

LeerDoeDeeltraject Het goede gesprek tijdens de levenseindereis

Het LeerDoeDeeltraject Het goede gesprek tijdens de levenseindereis is een gestructureerd traject met bijeenkomsten en opdrachten. Het samen leren staat centraal. Het traject bestaat uit twee vormen van ondersteuning:

  • In 3 fysieke en 3 online sessies deel en ontvang je praktische kennis en expertise. Je krijgt daarnaast direct toepasbare kennis uit een toolbox over palliatieve zorg.
  • Persoonlijke ondersteuning in de dagelijkse zorg door een coach van Agora bij de implementatie.

Aan het einde van het traject delen we alle kennis uit het traject tijdens een symposium.

LeerDoeDeeltraject Samenwerken met informele zorg

Het LeerDoeDeeltraject Samenwerken met informele zorg is een gestructureerd traject met maandelijkse bijeenkomsten en opdrachten. Het samen leren staat centraal. Het traject bestaat uit twee vormen van ondersteuning:

  • In maandelijkse sessies (afwisselend fysiek en online) deel je praktische kennis en expertise.
  • Persoonlijke ondersteuning op de werkvloer door jouw eigen coach bij de implementatie.

Aan het einde van het traject delen we alle kennis uit het traject tijdens een symposium.

LeerDoeDeeltraject Slimmer benutten van data uit zorgalarmering-systemen

Het LeerDoeDeeltraject Slimmer benutten van data uit zorgalarmering-systemen biedt acht organisatie die Wlz-zorg leveren de kans om samen aan de slag te gaan met beter benutten van zorgalarmering. Deelname is kostenloos. Het traject bestaat uit twee vormen van ondersteuning: 

  • In de gezamenlijke sessies, in 4 fysieke en 4 online sessies deel en ontvang je praktische kennis en expertise en gaan we met verschillende werkvormen aan de slag. 
  • Tussen de sessies door ga je in jouw organisatie zelf aan de slag om data slim te benutten en heb je hierover contact met je coach. 

Aan het einde van het traject delen we alle kennis uit het traject tijdens een symposium.