Naar hoofdinhoud Naar footer

Ons aanbod

Wil jij aan de slag met toekomstbestendige zorg? En leren en veranderen versnellen op thema’s als informele zorg, technologie, langdurende zorg, arbeidsmarkt en kwaliteit? Waardigheid en trots voor de toekomst helpt professionals en organisaties. Er zijn al veel mooie voorbeelden, maar de verandering moet en kan sneller. En daarom delen we kennis, tools en goede voorbeelden. We stimuleren het samen leren tussen organisaties in lerende netwerken en LeerDoeDeeltrajecten en ondersteunen organisaties met maatwerk. Bekijk ons aanbod voor zowel professionals als organisaties.

Agenda


Voorlichtingsbijeenkomsten deelname Waardigheid en trots voor de toekomst

Wil je aan de slag met toekomstbestendige zorg, of je organisatie klaar maken voor de toekomst? Meld je dan aan voor een van de digitale voorlichtingsbijeenkomsten over het programma Waardigheid en trots voor de toekomst. In een uur tijd lichten we de belangrijkste aspecten van het programma toe en kun je vragen stellen.

Alle informatie over deelname aan het programma en de verschillende vormen van ondersteuning lees je in de folder over het ondersteuningsaanbod van Waardigheid en trots voor de toekomst. Download de folder onderaan deze pagina.

Downloads