Naar hoofdinhoud Naar footer

Ontdek het plezier en ervaar de kennis op het Waardigheid en trots Kennisfestival!

Welkom op het Kennisfestival van Waardigheid en trots voor de toekomst! Ontdek een wereld vol plezier, kennis en inspiratie voor een toekomstbewuste ouderenzorg. Laat je verrassen door interactieve sessies, innovatieve technologieën, een boeiende theatervoorstelling, stap binnen in onze photobooth en veel meer!

Beweeg mee! 

Beweeg mee met Azmi van het populaire programma ‘Bewegen is Leven’. Hij toont je leuke tools om ouderen actief te laten blijven en legt uit waarom dit zo belangrijk is. Doe mee en ervaar het zelf. 

Vintage caravans 

Neem een kijkje in onze vintage caravans, waar je een handlezing kunt krijgen of jezelf kunt laten verrassen door tarotkaarten. Een kijkje in de toekomst. En vergeet de caravan van het compliment niet, waar je in het zonnetje gezet wordt! 

Video Congres Waardigheid en trots voor de toekomst 2024

YouTube video thumbnail

Laat je zintuigen prikkelen 

Op het gebied van technologie is er van alles te ontdekken. Ontmoet verschillende robots en speel een informatief spel samen met je collega's. Weet jij wat er allemaal mogelijk is op het gebied van technologie in de zorg? 

 Laat je verwonderen in de beleefcabine, waar je de wereld in 5D kunt ervaren. Al je zintuigen worden geprikkeld en je brein wordt geactiveerd. Een unieke ervaring die je niet mag missen! 

Ontdek de digitale omgeving voor zorgmedewerkers waar je kunt leren en oefenen met verschillende zorgscenario's. Met een VR-bril staan ze 'echt' bij de bewoner in de kamer en moeten ze 'on the spot' beslissingen nemen. 

Doe mee én stuur bij 

Mis ook zeker niet de interactieve theatervoorstelling. Ontdek op een open en creatieve manier hoe samenwerken met familie in de ouderenzorg vorm kan krijgen. Laat je meeslepen door scenes uit de zorgpraktijk waarin de zaal kan ingrijpen en bijsturen, gevolgd door een gesprek onder leiding van de gespreksleider. 

Ga het gesprek aan met Waardigheid en trots voor de toekomst 

Natuurlijk is ook het programma Waardigheid en trots voor de toekomst aanwezig om vragen te beantwoorden over deelname aan het programma en andere leertrajecten. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je alles te vertellen over hoe jouw organisatie kan profiteren van onze ondersteuning en om je te informeren over de verschillende mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en verbetering binnen de ouderenzorg. 

Mis deze kans niet om in gesprek te gaan met ons team en ontdek hoe Waardigheid en trots voor de toekomst jouw organisatie kan helpen om de zorg voor ouderen nog beter te maken! 

Kortom, het Waardigheid en trots Kennisfestival geeft je plezier, kennis en inspiratie voor een toekomstbewuste ouderenzorg! Dit jaar is het Kennisfestival ook een keuzemogelijkheid voor een sessie in ronde 1 en 2, al dan niet in combinatie met het theater (zie sessies 1.18, 1.19 en 2.18, 2.19), dus meld je snel aan!