Naar hoofdinhoud Naar footer

Congres Waardigheid en trots voor de toekomst

Mis het niet. Hét congres over toekomstbestendige verpleegzorg. Hoe ziet de toekomst van de ouderenzorg eruit en waarmee zijn we al zo goed op weg samen? Laat je inspireren door interessante sprekers. In de ochtend zal demissionair minister Conny Helder met ons in gesprek gaan over wat er allemaal gebeurt om de zorg toekomstbestendig te maken. Er gebeurt al heel veel, en we dragen daar met z’n allen aan bij. Want de toekomstige ouderenzorg, die maken we samen.

Kom jij ook op 1 juli naar Den Haag?

Leer van goede voorbeelden. Van informele zorg, langdurende zorg thuis, tot technologie, kwaliteit en arbeidsmarkt. Kies uit meer dan veertig sessies en bezoek het Kennisfestival. Leer, ervaar en doe mee. Natuurlijk is er ook ruimte voor fun en ontmoeting. Welke collega’s neem jij mee? Deelname is ook dit jaar weer gratis.

Video Congres Waardigheid en trots voor de toekomst 2024

YouTube video thumbnail

Programma

We hebben weer een gevarieerd en informatief programma voor je. Benieuwd wat er allemaal te doen is? Bekijk hier ons volledige programma.

Plenair programma

Dit jaar is de aftrap van het (gratis) congres Waardigheid en trots voor de toekomst in aanwezigheid van demissionair minister Conny Helder. Dagvoorzitter Hadassah de Boer zal met haar in gesprek gaan over de toekomst van de langdurige zorg. 

Maar daar blijft het niet bij. We belichten met meerdere gasten de toekomst vanuit diverse invalshoeken. Standup musician Bart Kiers zal ter plekke zijn ‘muzikale’ licht laten schijnen op de thema’s die voorbijkomen. 

We hebben Saskia van Witzenburg gestrikt voor een talk over anders kijken naar de zorg en hoe je de zorg echt kunt vernieuwen. En waarom persoonlijk leiderschap voor zorgprofessionals zo belangrijk daarbij is. Saskia is verpleegkundige, zorgmanager, coach en strategisch adviseur. 

Klik hier om meer te lezen over het plenair programma

Kennisfestival 

Natuurlijk hebben we dit jaar weer een Kennisfestival! Een inspirerende combinatie van kennis, fun, ontmoeten en ervaren. Dit jaar hebben we iets nieuws aan het congres toegevoegd: het Kennisfestival is nu een integraal onderdeel van onze sessies! Dat betekent dat je je niet alleen kan inschrijven voor sessies maar ook voor het Kennisfestival. Er valt zoveel te ontdekken en te beleven! 

Ontdek én doe mee aan verschillende speelvormen, ervaar de beleefcabine of geniet van de theatervoorstelling. Verrijk jezelf bij waardevolle stands met tools en kennis, allemaal gericht op de thema's van Waardigheid en trots voor de toekomst.  

Samen bouwen we aan een toekomstgerichte ouderenzorg. 

Klik hier om meer te lezen over het Kennisfestival

Programmatijden:   

09.00 – 10.00 uurOntvangst en registratie
10.00 – 11.15 uurPlenair programma
11.15  – 11.45 uurPauze
11.45 – 12.45 uurSessies ronde 1
12.45 – 13.45 uurLunchpauze
13.45 – 14.45 uurSessies ronde 2 
14.45 – 15.00 uurWissel
15.00 – 16.00 uurSessies ronde 3
16.00 – 16.30 uurAfsluitende borrel

Locatie:

World Forum  
Churchillplein 10 
2517 JW Den Haag 

World Forum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: route en bereikbaarheid 

Kosten:

Het congres is ook dit jaar weer gratis