Naar hoofdinhoud Naar footer

Waardigheid en trots voor de toekomst: samen voorbereid zijn op de toekomst

Gepubliceerd op: 16-10-2023

Waardigheid en trots voor de toekomst helpt professionals, bestuurders, organisaties en netwerken om klaar te zijn voor de toekomst. Hoe? Door kennis, tools, webinars en goede voorbeelden te delen. Door samen leren tussen organisaties te stimuleren in lerende netwerken en LeerDoeDeeltrajecten. En door organisaties met maatwerk te ondersteunen bij het toepassen van bewezen innovaties én leren en veranderen onderdeel te maken van de dagelijkse routine. Bekijk het aanbod en doe mee!

Waardigheid en trots voor de toekomst is het nieuwe programma dat Waardigheid en trots op locatie opvolgt: geen vervolg dus, maar een heel nieuw programma met nieuwe thema’s en ondersteuningsvormen.

De nieuwe thema’s van Waardigheid en trots

Naast het vergroten van bewustwording rond toekomstbestendige zorg heeft Waardigheid en trots voor de toekomst 5 thema’s:

  1. Samenwerken met informele zorg
  2. Langdurende zorg thuis
  3. Arbeidsmarkt: samen anders werken
  4. Technologie en Digitale zorg
  5. Werken aan kwaliteit

Informele zorg centraal in LeerDoeDeeltraject

Wil jouw organisatie aan de slag met informele zorg? Dan is het LeerDoeDeeltraject wellicht interessant voor jouw organisatie. Je leert van andere organisaties, experts en onze coaches én krijgt waar nodig persoonlijke ondersteuning op de werkvloer.

Nieuwe data leergang Langdurende zorg thuis

Kan jouw organisatie wel wat inspiratie gebruiken over de leveringsvormen van Wlz-zorg thuis? Wegens groot succes bieden we de basismodule van de leergang Langdurende zorg thuis in 2024 opnieuw aan. Wees er snel bij en bekijk de nieuwe data.

Strategische aanpak van jouw arbeidsvraagstuk

Gaten in het rooster? Werven van andere medewerkers? Wat jouw arbeidsvraag ook is, het is belangrijk om vanuit een toekomstperspectief te kijken. Met onze tweedaagse strategische toekomstaanpak is jouw organisatie goed voorbereid op de toekomst. Lees over de aanpak!

Ervaringen delen over kwaliteit in een lerend netwerk

Ben je kwaliteitsverpleegkundige en benieuwd hoe collega’s in andere verpleeghuizen of in de wijk werken? Wil je regelmatig sparren over dilemma’s, ervaringen uitwisselen of leren van collega’s? Dan is een lerend netwerk voor kwaliteitsverpleegkundigen misschien iets voor jou.

Meer weten

Deel deze pagina via: