Naar hoofdinhoud Naar footer

Nationale Complimentendag: stuur jouw collega een (digitale) waarderingskaart

Gepubliceerd op: 21-02-2023

Geluk in de liefde, geluk in het spel: we zoeken allemaal naar wat ons gelukkig maakt. Maar hoe gelukkig ben jij op je werk? Je collega’s spelen hierin een belangrijke rol. Wanneer je waardering voor je werk ervaart, heeft dat een enorme invloed op je werkgeluk. Waardering krijgen kan alleen als iemand je waardering geeft. Woensdag 1 maart is het Nationale Complimentendag. Waardigheid en trots ontwikkelde digitale waarderingskaarten waarmee jij je collega’s kan laten weten dat je hun werk (en persoonlijkheid) waardeert… en waarom.

Download één van onze kaartjes, deel deze via social media of stuur die naar je collega of iemand anders in de zorg die je waardeert. Of download ze alle zes en steek nog meer collega’s een hart onder de riem. Lees je dit artikel op je mobiel? Dan kan je ook een kaart via Whatsapp versturen. Hier vind je de kaarten en uitleg over hoe je ze verstuurt.

Werkplezier steeds belangrijker

Het werk in de zorg is niet altijd even gemakkelijk. Waar mensen tijdens de coronacrisis nog applaudisseerden voor zorgmedewerkers, zien we nu juist steeds vaker zorgmedewerkers die te maken krijgen met agressie. Soms van patiënten/cliënten, maar zeker ook van familie. Zo’n ervaring heeft een flinke impact op het werkplezier van jou als zorgmedewerker. Om uitstroom van gewaardeerde en hoognodige professionals uit de zorg tegen te gaan, is aandacht voor werkplezier steeds belangrijker voor zorginstellingen. Woensdag 1 maart is het Nationale Complimentendag: welke collega’s laat jij weten dat ze heel belangrijk voor je zijn?

Meer weten?

Deel deze pagina via: