Naar hoofdinhoud Naar footer

Stuur een (digitale) waarderingskaart

Waardigheid en trots heeft digitale waarderingskaarten ontwikkeld, zodat jij een leuke (digitale) kaart naar je collega, een mantelzorger of vrijwilliger kunt sturen om je waardering te uiten. Als je gewaardeerd wordt heeft dat een positieve invloed op jouw werk in welke rol dan ook en op de samenwerking, het krijgen en geven van waardering is daarom erg belangrijk.

Download een van onze kaartjes, deel deze via social media of stuur die naar je collega of iemand anders in de zorg die je waardeert. Lees je dit artikel op je mobiel? Dan kun je ook een kaart via WhatsApp versturen. Lees verder hoe het werkt.

Hoe werkt de kaartjesactie op de computer (desktop of laptop)?

Onderaan dit bericht zie je zes verschillende afbeeldingen met een hartje en een tekst, met daaronder een ‘Download en deel’-knop. Als je deze knop aanklikt, kun je de geselecteerde afbeelding(en) downloaden en opslaan op je computer (afhankelijk van je browser hoe dit werkt; soms moet je dubbelklikken op de afbeelding om op te slaan). Vanuit je map met downloads op je computer kun je de afbeelding:

  • Toevoegen aan je mail. Je kunt er dan in je mail zelf nog een tekstje aan toevoegen.
  • Uploaden voor een bericht op Facebook of Linkedin. Je kunt dan zelf nog een tekstje maken bij het bericht en collega’s taggen in het bericht. Het bericht verschijnt dan in je eigen tijdlijn.

Hoe werkt de kaartjesactie op je mobiele telefoon (alleen voor iPhone of Android)?

Als je dit artikel opent op je mobiele telefoon, zie je onder de afbeeldingen ook de knop ‘Verstuur via WhatsApp’:

  • Als je daarop klikt, krijg je vervolgens de mogelijkheid om de afbeelding via WhatsApp te delen
  • De tekst die bij het appje staat, is: ‘Ha, ik stuur je een kaartje omdat ik je waardeer!’ Deze tekst kun je zelf aanpassen of aanvullen.
  • Ook staat er een link in het bericht. Als de afzender daarop klikt, ziet hij de kaart die jij hebt verstuurd, verschijnen.
  • De afzender kan het bericht vervolgens zelf ook weer doorsturen door de knop onder het bericht (‘Stuur dit kaartje door om je collega te bedanken’) aan te klikken.

Ik waardeer je, omdat….

Let op! Bij het kaartje ‘Ik waardeer je, omdat…’ kun je niet zelf via de computer tekst aan de afbeelding toevoegen. Je kunt dit kaartje downloaden zoals beschreven, maar voeg de tekst waarom je iemand waardeert dan zelf toe aan de mail, aan het bericht op Facebook of LinkedIn of aan het WhatsApp-bericht. Wel kun je het kaartje printen en het dan zelf erbij schrijven.

Doe mee en stuur je favoriete collega(‘s), mantelzorger(s) en vrijwilliger(s) nu een digitale kaart via de mail, social media of via WhatsApp als blijk van waardering. Je kunt zoveel (verschillende) kaartjes sturen als je zelf wilt.

Downloads