Naar hoofdinhoud Naar footer

Verhalencafé – Kiezen uit toolbox Verhalend leren en verbeteren

Datum/tijd

Dinsdag 30 januari 2024 van 14.00 uur tot 15.00 uur

Kwaliteit verbeteren door het inzetten van verhalen, hoe doe je dat? Welke methoden zijn er? En hoe kies je met welke methode je aan de slag gaat? Stel je vragen tijdens het verhalencafé op 30 januari.

In de toolbox Verhalend leren en verbeteren vind je een overzicht van onderbouwde methoden voor het inzetten van verhalen van cliënten, naasten of zorgprofessionals voor kwaliteitsverbetering. In dit verhalencafé nemen experts Josanne Huijg, Marjolijn Heerings en Aukelien Scheffelaar je mee in de keuze aan tools Verhalend leren en verbeteren.

Methoden

De drie experts gaan in op de vier clusters van methoden en de mogelijkheden die verschillende methoden bieden. Tijdens de bijeenkomst is er alle ruimte voor het stellen van vragen, het delen van dilemma’s en het uitwisselen van ervaringen.

Praktische informatie

  • Datum: 30 januari 2024
  • Tijd: 14.00-15.00 uur
  • Locatie: Online

Aanmelden voor het Verhalencafé

Meld je nu aan voor dit café. Er kunnen maximaal 30 mensen deelnemen. Na inschrijving ontvang je per e-mail een link voor deelname aan het online café. Heb je vragen, neem dan contact op via verhalen@vilans.nl.

Project Verhalend leren en verbeteren

Dit verhalencafé hoort bij het project ‘Verhalend leren en verbeteren’ dat wordt uitgevoerd door Leyden Academy on Vitality and Ageing, Vilans, Maastricht University, Erasmus University Rotterdam en Tilburg University in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). 

Locatie

Online

Deel deze pagina via: