Word samen wijzer in je werk!

Het programma Waardigheid en trots op locatie heeft de afgelopen vier jaar gezorgd voor een rijke hoeveelheid aan kennis en tools. Deze hebben we samengevoegd in kennisdossiers op onze website. Met de campagne ‘Word samen wijzer in je werk’ zetten we 12 dossiers extra in het zonnetje. Met welk thema ga jij aan de slag?

– Klik op de buttons in onderstaande overzichtsplaat om bij de 12 kennisdossiers te komen! –

Aanbevelingen van Waardigheid en trots

Waardigheid en trots op locatie wordt dit jaar afgerond, maar de kennis blijft beschikbaar. In elk dossier worden kennisproducten uitgelicht waarvan we zeggen: ‘hier kan je als zorgprofessional veel aan hebben’, ook wel de aanbevelingen van Waardigheid en trots op locatie genoemd. Met de kennisdossiers hopen we overzicht te bieden en je te inspireren. We hopen dat je met onze aanbevelingen aan de slag kan in je werk.

Waarde bewezen

De aanbevelingen van Waardigheid en trots zijn kennisproducten die hun waarde en relevantie bewezen hebben. Binnen de Waardigheid en trots-ondersteuningstrajecten, die veelvuldig bekeken en gedownload werden op de website of die samengesteld zijn in afstemming met zorgorganisaties tijdens trajecten en inspiratiesessies.

Kloppend zorghart

De komende maand neemt de mascotte, als kloppend zorghart, je elke week mee in één van de dossiers. Houd de nieuwsbrief en onze sociale media-kanalen in de gaten.