Naar hoofdinhoud Naar footer

Welkom op de nieuwe website van Waardigheid en trots voor de toekomst!

De website van Waardigheid en trots is vernieuwd! We werkten de afgelopen maanden hard aan deze nieuwe site die niet alleen frisser oogt, maar ook aansluit bij de zoek- en gebruikerswensen. Met de nieuwe website introduceren wij ook onze nieuwe huisstijl.

Wat is er nieuw?

  • De nieuwe website sluit aan bij de doelstellingen en thema's van het nieuwe programma, Waardigheid en trots voor de toekomst. 
  • Via de homepage kun je eenvoudig naar de thema's: Samenwerken met informele zorg, Langdurende zorg thuis, Arbeidsmarkt: samen anders werken, Technologie en Digitale zorg en Werken aan kwaliteit.
  • Het (ondersteunings)aanbod staat uitgebreider beschreven: je vindt sneller wat jij nodig hebt.
  • In de menubalk links op de themapagina's vind je subthema's en kun je kiezen uit: Praktijkvoorbeelden, Tools, Agenda en Nieuws.
  • De brede en herkenbare zoekbalk op de homepagina: hiermee kun je direct en gericht aan de slag met je vraag en diverse opties om te filteren en sorteren.

Heb je ervaringen die je met ons wil delen of heb je feedback voor ons? Stuur dan een mail naar onze redactie. Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, tools en berichten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Deel deze pagina via: