Doe mee en stuur een (digitale) kaart als blijk van waardering

Op 26 januari was het de Dag van het Werkplezier in de zorg, een dag om aandacht te besteden aan werkplezier van zorgmedewerkers. FWG Professional People organiseert deze dag jaarlijks en heeft dit jaar ‘respect en waardering voor de zorg’ tot thema uitgeroepen en de dag omgedoopt tot de ‘Dag van het Respect voor de zorg’. Vanuit Waardigheid en trots op locatie willen wij hier graag aan meedoen en onze waardering voor de zorg laten blijken. Dat is de reden voor deze digitale kaartenactie. Wil jij je waardering naar je collega’s laten blijken? Doe dan mee met de kaartenactie en stuur je collega (‘s) een digitale kaart als blijk van waardering.

Wil jij je waardering naar je collega’s uitspreken? Download dan één van onze kaartjes, deel dit via social media of stuur die naar je collega of iemand anders in de zorg die je waardeert. Lees je dit artikel op je mobiel? Dan kun je ook een kaart via Whatsapp versturen. Lees verder hoe het werkt.

Waardering voor de zorg

Corona heeft de zorg op zijn kop gezet en zorgmedewerkers hebben het enorm zwaar. Tegelijkertijd heeft dit ervoor gezorgd, dat de erkenning en waardering voor het werk van zorgmedewerkers vanuit de maatschappij groter is dan ooit. Daarom willen we op deze dag van het werkplezier extra stilstaan bij het waarderen van zorgmedewerkers. We bieden jou de mogelijkheid een blijk van waardering te sturen naar een collega of iemand anders in de zorg voor wie je respect en waardering hebt. En dat hoeft helemaal
niets met corona te maken hebben.

Hoe werkt het op de computer (desktop of laptop)?

Onderaan dit bericht zie je vier verschillende afbeeldingen met een hartje en een tekst, met daaronder een ‘Download en deel’-knop. Als je deze knop aanklikt, kun je de geselecteerde afbeelding(en) downloaden en opslaan op je computer (afhankelijk van je browser hoe dit werkt; soms moet je dubbelklikken op de afbeelding om op te slaan). Vanuit je map met downloads op je computer kun je de afbeelding:

  • Toevoegen aan je mail. Je kunt er dan in je mail zelf nog een tekstje aan toevoegen.
  • Uploaden voor een bericht op Facebook of Linkedin. Je kunt dan zelf nog een tekstje maken bij het bericht en collega’s taggen in het bericht. Het bericht verschijnt dan in je eigen tijdlijn.

Hoe werkt het op je mobiele telefoon (alleen voor iPhone of Android)?

Als je dit artikel opent op je mobiele telefoon, zie je onder de afbeeldingen ook de knop ‘Verstuur via Whatsapp’:

  • Als je daarop klikt, krijg je vervolgens de mogelijkheid om de afbeelding via Whatsapp te delen
  • De tekst die bij het appje staat, is: ‘Ha, ik stuur je een kaartje omdat ik je waardeer!’ Deze tekst kun je zelf aanpassen of aanvullen.
  • Ook staat er een link in het bericht. Als de afzender daarop klikt, ziet hij de kaart die jij hebt verstuurd, verschijnen.
  • De afzender kan het bericht vervolgens zelf ook weer doorsturen door de knop onder het bericht (‘Stuur dit kaartje door om je collega te bedanken’) aan te klikken.

Ik waardeer je, omdat….

Let op! Bij het kaartje ‘Ik waardeer je, omdat…’ kun je niet zelf via de computer tekst aan de afbeelding toevoegen. Je kunt dit kaartje downloaden zoals beschreven, maar voeg de tekst waarom je iemand waardeert dan zelf toe aan de mail, aan het bericht op Facebook of LinkedIn of aan het Whatsapp-bericht. Wel kun je het kaartje printen en het dan zelf erbij schrijven.

Doe mee en stuur je favoriete collega(‘s) vanaf vandaag een digitale kaart via de mail, social media of via Whatsapp als blijk van waardering. Je kunt zoveel (verschillende) kaartjes sturen als je zelf wilt.

Meer weten: