Grip op kwaliteit zorg door integratie apps in ECD

PinkRoccade Care en e-health-specialist Boomerweb slaan de handen ineen. De apps van Boomerweb worden in het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) mijnCaress geïntegreerd, volgens de twee bedrijven met een doelmatigere aanpak en veel tijdwinst tot gevolg.

Door de samenwerking krijgen zorgprofessionals toegang tot de oplossingen van Boomerweb op het gebied van medicatiecontrole, elektronische toedienregistratie, beeldzorg en wondzorg. Erik Schilperoort, portfoliomanager mijnCaress bij PinkRoccade Care: “Het ECD is natuurlijk een integrale oplossing, maar er is zoveel meer toegevoegde waarde en gebruiksgemak te behalen door oplossingen slim te combineren. Met de innovatieve oplossingen van Boomerweb, slim geïntegreerd in het ECD, krijgt een zorgorganisatie écht meer grip op kwaliteit van zorg.”

De gegevens uit mijnCaress en Boomerweb worden gecombineerd zodat een zorgprofessional naadloos kan werken in beide systemen, aldus Schilperoort. Met koppelingen van Boomerweb in de keten met apothekers, huisartsen en andere aanbieders wordt volgens hem doelmatiger gewerkt en veel tijdwinst behaald. “Vervolgens zorgt mijnCaress voor de juiste afhandeling van de benodigde registraties, wat ook weer voor tijdswinst zorgt.”

Lees het hele artikel op skipr.nl

Bron: Skipr

Meer weten

Geplaatst op: 9 augustus 2018
Laatst gewijzigd op: 18 januari 2019