Naar hoofdinhoud Naar footer

Inschrijving Nationale HR Zorg Award 2024 is geopend: maak kans op 10.000 euro voor jouw idee

Gepubliceerd op: 16-01-2024

De inschrijving voor de zevende editie van de Nationale HR Zorg Award is geopend. Dit jaar staat deze in het teken van ‘omdenken’. Welke zorgorganisatie heeft de meest creatieve ‘out of the box’ oplossing voor omgaan met de arbeidsmarktkrapte en durft buiten de lijntjes te kleuren? De organisatie nodigt zorgorganisaties uit om de eigen aanpak in te sturen. Dit kan nog tot 7 maart.

Dat het niet eenvoudig is om genoeg nieuwe mensen aan te trekken is iets dat bijna elke zorgorganisatie herkent.  Maar welke zorgorganisatie heeft een vernieuwend recept waardoor zij hier mee om kunnen gaan? Onder druk wordt alles vloeibaar, nu meer dan ooit. Wie kan anders kijken én anders doen? Wie durft een andere weg te bewandelen, om de zorg draaiend te houden? Of het nu een idee of aanpak is om nieuwe mensen aan te trekken, of een creatieve manier om het werk in de zorg anders in te richten. Stuur het in en win de Nationale HR Zorg Award 2024!

Win 10.000 euro voor jouw idee

De prijsuitreiking vindt plaats op 4 juni 2024, tijdens het klantenevent van FWG Progressional People. De jurywinnaar ontvangt, naast een bokaal, een ondersteuning van 10.000 euro om de plannen verder uit te werken en/of opvolging te geven. Naast de juryprijs valt er ook een publieksprijs te winnen.

Over de Nationale Zorg Awards

De Nationale HR Zorg Award is een initiatief van FWG Progressional People en is bedoeld om mooie initiatieven van zorgorganisaties in de spotlights te zetten. Het doel is om daarmee andere organisaties te inspireren en de gehele zorg in een positief daglicht te zetten.

De award wordt dit jaar voor de zevende keer uitgereikt. Vorig jaar won KwadrantGroep zowel de publieksprijs als de juryvakprijs. Bij de Friese zorgorganisatie nemen Zorghulpen laagcomplexe taken over van gediplomeerde zorgprofessionals.

YouTube video thumbnail

De jury

De beste projecten worden geselecteerd door een onafhankelijke voorselectiecommissie en vakjury. De voorselectiecommissie bestaat dit jaar uit: Anouk ten Arve (Principal Arbeidsmarktvraagstukken en Inzetbaarheid bij PGGM&CO), Monique Veld (beleidsadviseur/onderzoeker bij Transvorm) en Jan Jaap Ensing (directeur Mens & ontwikkeling bij Aafje). Zij destilleren uit alle ingezonden projecten een shortlist. De jury kiest vervolgens, aan de hand van de gestelde criteria, vijf finalisten. Daaruit volgt uiteindelijk de winnaar. 

Inschrijven

Heb jij hét idee voor de HR Zorg Award? Stuur het dan vóór 7 maart in.

Deel deze pagina via: