Naar hoofdinhoud Naar footer

Voorlichtingsbijeenkomst LeerDoeDeeltraject Slimmer benutten van data uit zorgalarmering-systemen

Datum/tijd

12-03-2024

Kosten

Gratis toegang

In mei gaat een nieuw LeerDoeDeeltraject van start, met als thema het slimmer benutten van data uit zorgalarmering-systemen. Wil jij alarmmoeheid voorkomen door zorgalarmering doelgerichter in te zetten ten gunste van werkdrukverlichting en kwaliteit van zorg? En wil je weten of dit LeerDoeDeeltraject iets voor jouw zorgorganisatie is? Meld je dan aan voor de voorlichtingsbijeenkomst op 12 maart.

Dit LeerDoeDeeltraject biedt acht organisatie die Wlz-zorg leveren de kans om samen aan de slag te gaan met beter benutten van zorgalarmering. Deelname is kostenloos.

Het traject bestaat uit twee vormen van ondersteuning:

  • In de gezamenlijke sessies, in 4 fysieke en 4 online sessies deel en ontvang je praktische kennis en expertise en gaan we met verschillende werkvormen aan de slag.
  • Tussen de sessies door ga je in jouw organisatie zelf aan de slag om data slim te benutten en heb je hierover contact met je coach. 

Lees de uitgebreide informatie over het LeerDoeDeeltraject.

Eerst meer weten?

Ben je benieuwd of het LeerDoeDeeltraject bij jouw zorgorganisatie past? Meld je dan aan voor een voorlichtingsbijeenkomst:  

Deze voorlichtingsbijeenkomst wordt ook aangeboden op 9 april 

Let op: Inschrijving verloopt via onze evenemententool, met het verzoek een account aan te maken. Dat doe je eenmalig, om het je nadien makkelijker te maken in te schrijven voor alle Vilans-evenementen. De eerste keer dat je inschrijft kan het tot 2 dagen duren voor je account geactiveerd is. Na activeren krijg je het verzoek de aanmelding te voltooien. Ondervind je problemen tijdens het inschrijven? Mail naar registreren@vilans.nl.

Direct aanmelden?

Weet je nu al dat je mee wilt doen met het LeerDoeDeeltraject vanaf mei 2024? Meld je dan direct aan. Na aanmelding nemen we contact met je op voor een intakegesprek.

Locatie

Online

Deel deze pagina via: