SPOT ON Zorgen voor elkaar

Geplaatst op: 2 maart 2021
Laatst gewijzigd op: 8 december 2022

Waardigheid en trots op locatie is gestart met de campagne: SPOT ON. Elke laatste week van de maand zetten we één belangrijk thema voor de verpleeghuiszorg centraal op onze website. In maart was dat het thema ‘Zorgen voor elkaar’. Van 22 t/m 26 maart kon je kennis en inspiratie opdoen rondom dit thema. Lees hieronder wat het programma inhield!

Hoe hou je het samen vol?

De werkdruk in de zorg is hoog. Door corona is dat nog extra naar voren gekomen. Er is veel stress en een burn out ligt vaak op de loer voor zorgmedewerkers. Belangrijk dus om aandacht te besteden aan vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Daarom staat maart in het teken van ‘zorgen voor elkaar’. Een thema voor zowel de medewerkers als het management en HR:

  • Hoe houden jullie als collega’s het met elkaar vol en hoe zorg je voor elkaar?
  • Hoe faciliteert de organisatie dit en is hier aandacht voor vanuit leidinggevenden en HR?

In de SPOT ON week van maart staan deze thema’s centraal in online sessies, interessante artikelen en mooie filmpjes zowel voor zorgmedewerkers als voor HR en management. Ook laten we zien hoe dit in de praktijk wordt vormgegeven.

Wat hebben we gedaan?

SPOT ON Winactie

Tijdens deze SPOT ON week hebben we een mooie WINACTIE gehouden! Met deze winactie kon je een Rad van Kwaliteit of dobbelspel winnen voor jezelf (en je collega’s) of voor een ander!

De actie is inmiddels stopgezet, inzendingen waren mogelijk t/m 28 maart. Binnenkort maken we de winnaars bekend.

Meer lezen over ‘Zorgen voor elkaar’?

Meer weten