Kwaliteitsverbetering verpleeghuiszorg

Actueel

Innoforte wint Anneke van der Plaats Award

20 oktober 2017 - Stichting Anneke van der Plaats Foundation heeft op woensdag 11 oktober 2017 de Anneke van der Plaats Award uitgereikt aan het Lorentzhuis van Innoforte.

lees meer

Kleinschalige woonzorginitiatieven ontwikkelen Kwaliteit@

18 oktober 2017 - Zes kleinschalige woonzorginitiatieven ontwikkelden met behulp van Waardigheid en Trots het kwaliteitsconcept Kwaliteit@ om de kwaliteit die zij leveren zichtbaar te maken.

lees meer

Video WVO Zorg: ‘Thuis voelen in het verpleeghuis’

13 oktober 2017 - Tijdens de Waardigheid en trots-congresdagen 2017 toonde WVO Zorg de video 'Thuis voelen in het verpleeghuis' die ingaat op het hun verbetertraject.

lees meer

Serie Zorg met hart en ziel bij CuraMare

12 oktober 2017 - Verslaggever Ruizeveld draaide in de zomer van 2017 vijf dagdelen mee op locaties van Curamare. Hij ontmoette er professionals en vrijwilligers die zich inzetten voor bewoners.

lees meer

Video Zorggroep Reinalda: ‘Samen maken we het verschil’

11 oktober 2017 - Zorggroep Reinalda geeft in de mini-documentaire 'Samen maken we het verschil' de voortgang van het Waardigheid en trots-traject weer.

lees meer

Voedselveiligheid in woonvormen: hoe staan we er voor?

10 oktober 2017 - Op welke wijze maken woongroepen/zorginstellingen gebruik van de aangepaste Hygiënecode en wat zijn de resultaten? Doe mee met de audit!

lees meer

Verslagen en presentaties Landelijk Congres Cliёntenraden 2017

9 oktober 2017 - Op 9 oktober 2017 vond in Bunnik het Landelijk Congres Cliёntenraden plaats. Bekijk de verslagen, presentaties, foto's en video's!

lees meer

Digitale publicatie vol voorbeelden 1e half jaar Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg

6 oktober 2017 - Waar staat de landelijke beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg, van regels naar relaties? Download de publicatie met talloze praktijkvoorbeelden!

lees meer

Hanzeheerd organiseert mini-symposium Innovatieve verpleegzorg

6 oktober 2017 - Zorgaanbieder Hanzeheerd organiseert woensdag 15 november een mini-symposium met als centrale thema Innovatieve verpleegzorg.

lees meer

Regionale aanpak personeelstekort ouderenzorg

28 september 2017 - Zorginstellingen en onderwijs in Midden-Brabant gaan de arbeidsproblematiek in de ouderenzorg aanpakken. 21 september is hiervoor een convenant ondertekend.

lees meer