Actueel

Waardigheid en trots-congresdagen 3/4 juli: leren en verbeteren

26 juni 2017 - Volg tijdens de Waardigheid en trots-congresdagen het voor u samengestelde workshop-programma over leren en verbeteren in de verpleeghuiszorg.

lees meer

SVRZ en De Riethorst Stromenland bundelen krachten voor Huntingtonzorg in Zeeland

23 juni 2017 - Zeeuwse cliënten met de ziekte van Huntington reisden tot voor kort nog voor poliklinische screening naar Raamsdonkveer. Dat is door deze samenwerking niet meer nodig.

lees meer

Waardigheid en trots-congresdagen helpen mee antibioticaresistentie aanpakken

22 juni 2017 - Hoe voorkomt u antibioticaresistentie in de verpleeghuiszorg? Bezoek deze activiteiten tijdens de Waardigheid en trots-congresdagen en ga aan de slag.

lees meer

Unieke middagsessie zorgprofessionals maandag 3 juli met People Power

22 juni 2017 - Glenn van der Burgh (People Power) verzorgt tijdens de Waardigheid en trots-congresdagen een workshop voor zorgprofessionals die voor verpleeghuizen werken.

lees meer

Inspirerend filmprogramma tijdens Waardigheid en trots-congresdagen

22 juni 2017 - Heeft u even pauze tussen de sessies van de Waardigheid en trots-congresdagen door? Kom dan ontspannen in de filmhoek en laat u inspireren.

lees meer

Martin van Rijn start 4 juli tweede Waardigheid en trots-congresdag

21 juni 2017 - Martin van Rijn, demissionair staatssecretaris op het ministerie van VWS, start op 4 juli de tweede dag van het Waardigheid en trots-congres.

lees meer

Belevingstraten Amstelring: Van desoriëntatie naar verwondering en herkenning

21 juni 2017 - De lange gangen van woonzorgcentrum Leo Polak (Amstelring) zijn omgetoverd tot complete belevingsstraten om ouderen met dementie houvast te bieden.

lees meer

Rian Vos (IGZ): ‘Ik hoop tijdens het Waardigheid en trots-congres veel zorgprofessionals te treffen’

20 juni 2017 - We hebben hetzelfde doel, de zorgprofessional en de Inspectie: goede zorg leveren voor de mensen die dat nodig hebben. Ik wil van hen weten welke vragen zij hebben.

lees meer

Ontspanning in Event Hall en lobby tijdens congresdagen

19 juni 2017 - Heeft u pauze tussen de sessies van de Waardigheid en trots-congresdagen op 3 en 4 juli door? Bezoek de grote Event Hall of ga film kijken in de lobby.

lees meer

Videocompilatie ‘De eerste ervaringen met persoonsvolgende bekostiging in de keten’

19 juni 2017 - De Koperhorst, Dagelijks Leven, Nusantara en Zilveren Kruis blikken met Waardigheid en trots terug op Persoonsvolgende bekostiging in de keten.

lees meer