Naar hoofdinhoud Naar footer

Wat vind jij? Doe mee met ons gebruikersonderzoek

Ben jij betrokken bij de verpleeghuiszorg? En wil jij deze verbeteren? Schrijf je dan in en doe mee met korte gebruikersonderzoeken in de vorm van stellingen, vragen en polls. Jouw mening en ideeën zijn waardevol voor de ontwikkeling van onze website en voor het ophalen van de juiste kennis over de verpleeghuissector. Zo vind jij weer sneller de juiste informatie, tips en tools die je zoekt.

Wat houdt het gebruikersonderzoek in?

  • We voeren een aantal korte online tests uit en vragen jou om een paar opdrachten uit te voeren. Op die manier helpt je ons inzicht geven in de gebruikersvriendelijkheid van onze website waardigheidentrots.nl. Op basis daarvan optimaliseren wij de website. En zo vind jij weer sneller de juiste informatie, tips en tools die je zoekt. Ook krijg je een terugkoppeling van de resultaten.
  • Daarnaast vragen we jouw mening over producten, tools of inhoudelijke thema’s om te achterhalen of wij de juiste informatie en kennis delen die voor jou interessant is.

Doe mee en schrijf je in

Ben jij een zorgprofessional, (team)manager, teamleider, kwaliteitsmedewerker, beleidsmaker, toezichthouder, directeur of heb jij een andere functie en ben je werkzaam bij een verpleeghuisorganisatie? Vul dan jouw gegevens in en denk met ons mee!