Naar hoofdinhoud Naar footer

Wat vind jij? Doe mee met ons gebruikersonderzoek

Ben jij betrokken bij de verpleeghuiszorg? En wil jij deze verbeteren? Schrijf je dan in en doe mee met korte gebruikersonderzoeken in de vorm van stellingen, vragen en polls. Jouw mening en ideeën zijn waardevol voor de ontwikkeling van onze website en voor het ophalen van de juiste kennis over de verpleeghuissector. Zo vind jij weer sneller de juiste informatie, tips en tools die je zoekt.

Hoe werkt het?  

Een paar keer per jaar vragen we om je mening of feedback. Bijvoorbeeld door een korte test op de website. Jij vertelt ons dan wat je vindt van een nieuw soort navigatie. Of van onze nieuwsbrief of social media-kanalen. Doe mee en verbeter Waardigheid en trots voor de toekomst! 

Jouw feedback is waardevol 

Jouw bijdrage wordt enorm gewaardeerd. Om Waardigheid en trots voor de toekomst nog beter aan te laten sluiten op jouw wensen, ideeën en behoeften, werken we doorlopend aan het verbeteren van de site. Jouw ervaring vanuit de praktijk is hierbij belangrijk!   Doe je mee met ons panel? We zijn benieuwd naar jouw mening als zorgprofessional! Meld je aan met de button of het kader rechts op de pagina. 

Wat doen wij met je gegevens? 

Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met alles wat wij van je ontvangen. We volgen daarbij het privacybeleid, dat je kan lezen op ons kennisplein door hier te klikken.

Doe mee en schrijf je in

Ben jij een zorgprofessional, (team)manager, teamleider, kwaliteitsmedewerker, beleidsmaker, toezichthouder, directeur of heb jij een andere functie en ben je werkzaam bij een verpleeghuisorganisatie? Vul dan jouw gegevens in en denk met ons mee!