Naar hoofdinhoud Naar footer

Aan de slag met toekomstbestendige verpleegzorg? Zie ons ondersteuningsaanbod

Gepubliceerd op: 25-01-2024

Bekijk hier de nieuwsbrief special die wij op donderdag 25 januari 2024 verstuurden. In deze nieuwsbrief zie je een overzicht van het aanbod vanuit de verschillende thema's van Waardigheid en trots voor de toekomst.

INFORMELE ZORG

11 tips voor samen zorgen

Steeds meer organisaties werken samen met informele zorgverleners. Hoe werk je goed samen met naasten en vrijwilligers? Hoe maak je samen zorg en ondersteuning warm en persoonlijk? We zetten 11 tips voor je op een rij. 

LEES DE TIPS

LANGDURENDE ZORG THUIS

Leergang Langdurende zorg thuis modules in 2024: meld je aan!

Kan jouw organisatie inspiratie gebruiken over de leveringsvormen van Wlz-zorg thuis? De leergang langdurende zorg thuis biedt naast de basismodule 8 verdiepende modules aan. Kijk snel welke verdiepende modules we aanbieden.

LEES MEER

TOEKOMST

Omdenken vanuit de toekomst

Nederland vergrijst, de zorgvraag neemt en het personeelstekort groeit. Dat vraagt om andere organisatie van zorg en ondersteuning. Om anders denken en doen. Maar hoe doorbreek je dominante denkpatronen? Hoe laat je belemmerende aannames los? Met ‘omdenken’.  Lees hoe het werkt.

LEES MEER

ARBEIDSMARKT

Strategische toekomst aanpak: meld je aan!

Gaten in het rooster? Werven van andere medewerkers? Wat jouw arbeidsvraag ook is, het is belangrijk om vanuit een toekomstperspectief te kijken. Met onze tweedaagse strategische toekomstaanpak is jouw organisatie goed voorbereid op de toekomst. Lees over de aanpak! 

LEES MEER

TECHNOLOGIE

Maatwerkondersteuning

Hoe zorg je dat technologie de zorg voor bewoners verbetert en het werk van professionals ondersteunt? Maak met behulp van onze coaches zorgtechnologie structureel onderdeel van je bedrijfsvoering!

LEES MEER

WERKEN AAN KWALITEIT

LeerDoeDeeltraject Het goede gesprek tijdens de levenseindereis

In april start een nieuw LeerDoeDeeltraject met als thema Het goede gesprek – zingevingsvragen tijdens de levenseindereis. Wil je meer aandacht voor zingevingsvragen bieden? 

MELD JE AAN

PROGRAMMA

Waardigheid en trots voor de toekomst

YouTube video thumbnail

Aan de slag met toekomstbestendige verpleegzorg?

BEKIJK DE ANIMATIE

Deel deze pagina via: