Naar hoofdinhoud Naar footer

De Innovatie-Route: voorkom dat je technologie in de kast belandt

Datum/tijd

Woensdag 05 juni 2024 van 11.00 uur tot 12.00 uur

Leer in dit webinar meer over de Innovatie-Route; een manier waarop je succesvol zorgtechnologie kunt implementeren in jouw zorgorganisatie. Met praktische stappen, tools en voorbeelden.

De sessie wordt verzorgd door Simone Heilijgers en Andrea Nijhuis, adviseurs van Waardigheid en trots voor de toekomst. Een programma waarin we zorgorganisaties inspireren en ondersteunen om zelf aan de slag te gaan met zorgtechnologie via de Innovatie-Route.

Voor wie

Projectleiders, managers innovatie, ICT managers, managers primair proces en andere geïnteresseerden.

De Innovatie-Route is een generieke methode voor projectmanagement bij implementatie van technologie in de zorg. Deze route is ontwikkeld binnen het programma Innovatie-impuls, een programma van Vilans in samenwerking met Academy Het Dorp. Dit in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport als onderdeel van de Toekomstagenda voor de gehandicaptenzorg. We zetten deze werkwijze nu ook in voor de ouderenzorg bij Waardigheid en trots voor de toekomst.

Datum, tijd, locatie

  • Datum: woensdag 5 juni 2024
  • Tijd: 11.00 - 12.00 uur
  • Locatie: Online
  • Deelname aan dit webinar is kosteloos

Aanmelden

Meld je aan voor het webinar over de Innovatie-Route

Let op: de eerste keer vragen we je om een account aan te maken. Het kan enkele uren – maximaal één (kantoor)werkdag - duren voor je account geactiveerd is. Na activeren krijg je het verzoek de registratie te voltooien en kun je je inschrijven. Ondervind je problemen tijdens het inschrijven? Mail naar registreren@vilans.nl.

Locatie

Online

Deel deze pagina via: