Naar hoofdinhoud Naar footer

Voorlichtingsbijeenkomst Waardigheid en trots voor de toekomst

Datum/tijd

Donderdag 21 december 2023 van 16.00 uur tot 17.00 uur

Kosten

€ -1,00

Bijdragen aan toekomstbestendige verpleegzorg. Dat is het doel van het programma ‘Waardigheid en trots voor de toekomst’. Het programma ondersteunt locaties en organisaties bij het in kaart brengen van wat er nodig is om voorbereid te zijn op de toekomst en helpt hen bij de implementatie daarvan. Er zijn verschillende ondersteuningsmogelijkheden om uit te kiezen. Daarnaast biedt het programma ondersteuning op maat.

Speciaal voor zorgorganisaties die meer willen weten over (deelname aan) het programma Waardigheid en trots voor de toekomst, organiseren we digitale voorlichtingsbijeenkomsten. In een uur tijd worden hierin de belangrijkste aspecten van het programma toegelicht en is er ruimte voor vragen.

Voor wie

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor bestuurders, managers en beleids- en staffunctionarissen, van organisaties in de ouderenzorg die interesse hebben in het programma. Adviseurs of vertegenwoordigers van andere organisaties worden verzocht zich niet aan te melden voor deze bijeenkomsten.

Data voorlichtingsbijeenkomsten

Op de volgende data vinden er digitale voorlichtingsbijeenkomsten plaats.

  • Donderdag 14 september 2023
  • Donderdag 12 oktober 2023
  • Donderdag 23 november 2023
  • Donderdag 21 december 2023 

Alle bijeenkomsten zijn van 16.00 uur – 17.00 uur.

Praktische informatie

  • De voorlichtingssessies zijn digitaal en worden georganiseerd in Microsoft Teams.
  • Deelname is gratis.
  • Vooraf aanmelden is vereist. Aanmelden voor één van de bovengenoemde voorlichtingsbijeenkomsten kan via het aanmeldformulier.

Meer weten

Locatie

Online

Deel deze pagina via: