Naar hoofdinhoud Naar footer

Leergang informele zorg - Verdiepende module 1: Team van de toekomst

Datum/tijd

Donderdag 26 september 2024 van 10.00 uur tot 12.00 uur

Kosten

Gratis toegang

Wil jij graag samenwerken met informele zorg? Werk je al samen met informele zorg en loop je tegen lastige situaties aan? Of wil je informele zorg structureel implementeren in jouw organisatie? Lees dan snel verder!

De verdiepende module richt zich op de samenwerking tussen zorgverleners, mantelzorger, naasten en vrijwilligers. Hoe werk je goed en gelijkwaardig samen? Welke digitale hulpmiddelen kan je hiervoor gebruiken? Waar liggen juridische grenzen? En hoe ga je om met lastige situaties?

Voor wie?

Deze module is vooral geschikt voor zorgverleners. De verdiepende module bestaat uit vier losse online sessies van ieder 2 uur. Het is niet verplicht meerdere sessies te volgen omdat de onderwerpen elkaar niet opvolgen. Kies dus een of meerdere sessies waar jij meer over wilt weten!

Verdiepende module 1: Team van de toekomst

We werken steeds meer samen met mantelzorgers, naasten en vrijwilligers. Een goede samenwerking is belangrijk voor het verlenen van goede zorg en het welzijn van cliënten. Hoe werk je gelijkwaardig samen in het Team van de toekomst? Wat vraagt dat aan houding en gedrag? Een gelijkwaardige samenwerking tussen medewerkers als team is een goede basis om daarop door te bouwen. 

In de deze verdiepende sessie geven Yvonne de Jong (Expert informele zorg) en Marleen van Gerven (Senior Adviseur Richtlijnen en Toepassing) je aan de hand van de praatplaat Gelijkwaardige samenwerking uitleg en tips over het verbeteren van de samenwerking in teams. Ben jij klaar om de samenwerking met vrijwilligers, naasten en mantelzorgers te verbeteren en het werkplezier te stimuleren? Meld je dan nu aan!

Focus: samenwerking

Tijd en locatie

  • Datum: donderdag 26 september
  • Tijd: 10.00 - 12.00 uur
  • Gegeven door: Yvonne de Jong en Marleen van Gerven

Locatie

Online

Deel deze pagina via:

Stel je vraag aan