Naar hoofdinhoud Naar footer

Leergang informele zorg - Basismodule sessie 2: bewustwording en gedragsverandering

Datum/tijd

Donderdag 07 november 2024 van 14.00 uur tot 16.00 uur

Wil jij graag samenwerken met informele zorg? Werk je al samen met informele zorg en loop je tegen lastige situaties aan? Of wil je informele zorg structureel implementeren in jouw organisatie? Lees dan snel verder!

De basismodule richt zich op de aanpak in structuur en cultuur van informele zorg. Hoe ontwikkel je een visie op informele zorg? En hoe draag je deze visie uit? Welke stappen zijn nodig om bewustwording en een blijvende gedragsverandering te creëren.

Voor wie?

Deze module is vooral geschikt voor zorgmanagers, beleidsmakers en teamcoaches. De basismodule bestaat uit twee losse online sessies van ieder 2 uur. Het is handig om allebei de sessies te volgen omdat de onderwerpen elkaar opvolgen, maar dit is niet verplicht.

Basismodule sessie 2: bewustwording en gedragsverandering

De tweede sessie richt zich op de aanpak voor een blijvende gedragsverandering voor de samenwerking met informele zorg. Het draait hierbij om het creëren van bewustwording en blijvende gedragsverandering. Onze experts Marleen van Gerven en Loreen Loman (Kennismanager informele zorg) verzorgen deze module. 

Deze tweede sessie is een aanvulling op de eerste. Waar de eerste sessie zich concentreert op strategische keuzes en werkwijzen, richt de tweede sessie zich op de praktische uitvoering en de manieren om deze keuzes daadwerkelijk te realiseren. Dus wil jij weten hoe je medewerkers, naasten en vrijwilligers actief betrekt? Meld je dan aan via onderstaande button. 

Focus: gedrag en communicatie

Tijd en locatie

  • Datum: donderdag 7 november
  • Tijd: 14.00 - 16.00 uur 
  • Gegeven door: Marleen van Gerven en Loreen Loman

Locatie

Online

Contactpersonen

Deel deze pagina via: