Naar hoofdinhoud Naar footer

Leergang informele zorg - Basismodule sessie 1: structuur en cultuur van informele zorg

Datum/tijd

Maandag 14 oktober 2024 van 14.00 uur tot 16.00 uur

Wil jij graag samenwerken met informele zorg? Werk je al samen met informele zorg en loop je tegen lastige situaties aan? Of wil je informele zorg structureel implementeren in jouw organisatie? Lees dan snel verder!

De basismodule richt zich op de aanpak in structuur en cultuur van informele zorg. Hoe ontwikkel je een visie op informele zorg? En hoe draag je deze visie uit? Welke stappen zijn nodig om bewustwording en een blijvende gedragsverandering te creëren.

Voor wie?

Deze module is vooral geschikt voor zorgmanagers, beleidsmakers en teamcoaches. De basismodule bestaat uit twee losse online sessies van ieder 2 uur. Het is handig om allebei de sessies te volgen omdat de onderwerpen elkaar opvolgen, maar dit is niet verplicht.

Basismodule sessie 1: structuur en cultuur van informele zorg

In de eerste sessie nemen Judith Oosterom (Senior adviseur - Innoveren en (proces)verbeteren) en Karlijn Nanninga (Senior adviseur informele zorg) je mee in de stappen die nodig zijn om tot een visie en strategie te komen. Ze geven  handvatten voor het succesvol uitdragen van deze visie, binnen en buiten de organisatie. De eerste bijeenkomst helpt je bij het bepalen van de koers en het uitzetten van (concrete) acties. Sessie 2 bouwt voort op deze kennis en biedt inzicht in de vertaling van strategie naar de praktijk. Dus kan jij een steuntje in de rug gebruiken bij de organisatie van informele zorg? Meld je aan via onderstaande button. Focus: strategie en werkwijzen

Tijd en locatie

  • Datum: maandag 14 oktober
  • Tijd: 14.00 - 16.00 uur 
  • Gegeven door: Judith Oosterom en Karlijn Nanninga

Locatie

Online

Deel deze pagina via: