Meld jouw organisatie nú aan voor ‘Samen werken aan infectiepreventie’

Geplaatst op: 26 september 2022
Laatst gewijzigd op: 27 oktober 2022

Hoe zorg je ervoor dat schoon en veilig werken vanzelfsprekend wordt in jouw organisatie? Zodat jullie infecties bij kwetsbare ouderen kunnen voorkomen? Daar kunnen wij jouw organisatie bij ondersteunen. Het project heeft ruimte voor nieuwe deelnemende organisaties. Meld je dus snel aan.

Wij bieden korte tijd ondersteuning op een manier die bij jouw organisatie past. Gedragsverandering en samenwerking staan in onze aanpak centraal. Een coach begeleidt op basis van de vragen die er zijn. We werken daarbij samen met iedereen die een rol heeft bij het voorkomen van infecties in jouw organisatie. We sluiten aan bij de kennis waar jouw collega’s al over beschikken.

Ervaring deelnemer Aqua Viva

Aqua Viva heeft tijdens corona een coronateam opgericht. Ze besloten dit team na crisistijd te veranderen in een ‘algemene commissie infectiepreventie en hygiëne’. ‘Daarom hebben we ons ook aangemeld voor het project. Want hoe pak je het voorkomen van infecties aan? Kies je voor een aantrekkelijke, grappige manier? Of voor een serieuze aanpak? Het project heeft ons extra enthousiast gemaakt om onze aanpak te versnellen.’

Praktische informatie en aanmelden

Voor wie
Het project ‘Samen werken aan infectiepreventie’ is bedoeld voor professionals die in een verpleeghuis werken. Denk hierbij aan bestuurders, specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundigen, verzorgenden en huishoudelijke hulpen.

Geen kosten
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wel verwachten we dat iedereen zich goed inzet.

Veelgestelde vragen (FAQ)
Heb je vragen over het aanmeldproces, de nodige tijdsinzet, duur en voorwaarden? Lees dan de FAQ.

Meld je aan
Wil je je aanmelden? Of heb je nog vragen? Laat het ons weten via dit formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard hopen we je snel te verwelkomen als deelnemer.

Video: Samen werken aan infectiepreventie

Tijdens het Waardigheid en trots-congres op 4 juli 2022 gaf Martijn Simons uitleg over het project. Bekijk hieronder de opname:

 

Kijk ook andere sessies, de talkshow en de plannen van minister Conny Helder terug.

Dit project is een samenwerking van Verenso, ActiZ, V&VN, Waardigheid en trots op locatie, Vilans en het ministerie van VWS.