We komen naar je toe!

Samen met jouw team ben je iedere dag bezig met goede zorg voor bewoners en met het verbeteren van kwaliteit om te voldoen aan het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg. Hoe wordt de kwaliteit van zorg ervaren op jouw locatie? En in hoeverre voldoet jouw locatie aan het kwaliteitskader en waarop kun je het nog beter doen?

Waardigheid en trots op locatie helpt je bij deze vragen en komt naar jou toe voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Op een moment naar keuze, bijvoorbeeld tijdens de lunch. Samen kijken we hoe de verpleeghuiszorg op jouw locatie beter kan.

Laat je vrijblijvend informeren wat de mogelijkheden voor jouw locatie zijn. Vraag hier een gesprek aan.

Wat houdt ‘We komen naar je toe’ in?

We beantwoorden graag al jouw vragen over het programma Waardigheid en trots op locatie. We vertellen alles over hoe het programma jou kan helpen met het verbeteren van de kwaliteit binnen jouw verpleeghuislocatie. Bijvoorbeeld door het bieden van handvatten voor het opstellen van een kwaliteitsplan of ondersteuning op het gebied van technologie of personeelssamenstelling. Ons programma biedt daarnaast ook kennis over hoe je een goed gesprek voert met het zorgkantoor. En hoe je meer transparantie aanbrengt naar het zorgkantoor bij de inkoop en het contracteren van zorg.

Wie komen er naar je toe?

Adviseurs van Waardigheid en trots op locatie komen naar je toe. Bijvoorbeeld René Denis of Noëlle Sant.

Renë Denis adviseur van Waardigheid en trots op locatie Adviseur Noëlle Sant van Waardigheid en trots op locatie

Meer weten