Interzorg: cliënten en familie samen aan het kerstdiner

Op het menu staat onder andere gevulde parelhoender op een bedje van rode kool, een salade van geplukt hertenvlees, pruimen cheesecake met advocaatbavarois en vanille-ijs gegarneerd met chocoladesaus. Deze en andere lekkernijen krijgen alle cliënten en hun familie en/of mantelzorgers tijdens de komende kerstdagen aangeboden op alle locaties van Interzorg. Een luxe en uitgebreid kerstdiner, bereid en verzorgd door de koks van Interzorg.

Binnen enkele dagen uitverkocht

Dat er veel animo voor het kerstdiner is, blijkt wel uit het feit dat -nadat de uitnodigingen waren verstuurd- binnen enkele dagen alle restaurants vol zaten. Bijzonder is dat ook familie van harte welkom is, want kerst moet je met dierbaren kunnen vieren. Door een financiële bijdrage van hen is het mogelijk om alle bewoners dit kerstdiner aan te bieden. Uiteraard kan ook in de gezamenlijke huiskamer of het eigen appartement worden gegeten.

‘Eten is een genietmoment’

‘Binnen Interzorg vinden wij het belangrijk dat er aandacht is voor voeding. Deze moet niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook goed van smaak. Daar besteden wij veel aandacht aan en daarom hebben wij in het verleden al meerdere, zogenaamde ‘thema-avonden’ georganiseerd, waar wij cliënten, maar ook mensen uit de wijk, uitnodigen in onze restaurants om bij ons te komen eten. Op deze wijze maken wij van het eten een genietmoment’, aldus Roelof Bos, facilitair leidinggevende en kok.

Interzorg en veilig voedsel

Afgelopen jaar behaalden alle locaties van Interzorg het Keurmerk Veiligvoedsel.nl. Interzorg mag zich zelfs een jaar lang de ‘Beste Zorggroep’ van Nederland noemen. Stichting Veiligvoedsel.nl maakt zich sterk voor werkbare voedselveiligheid op basis van het juiste gedrag van medewerkers. Het Keurmerk Veiligvoedsel.nl betekent dat een organisatie in staat is kwalitatief goed eten te bieden aan cliënten. De cliënten en afnemers krijgen hierdoor de garantie voor veilig en lekker eten.

Bron: Interzorg

Geplaatst op: 22 december 2015
Laatst gewijzigd op: 15 maart 2019