Afbeelding bij 'Buitenlandse professionals versterken regionale zorgteams'

Buitenlandse professionals versterken regionale zorgteams

11 februari 2020 - Buitenlandse professionals die met succes zorg verlenen in Kennemerland. Dát is de uitkomst van de samenwerking 4 zorgorganisaties in de regio.

thema: Arbeidsmarkt (143)

Afbeelding bij 'Zuid-Europese zorgprofessionals aan de slag in Kennemerland'

Zuid-Europese zorgprofessionals aan de slag in Kennemerland

13 september 2019 - Gediplomeerde verzorgenden en verpleegkundigen uit Zuid-Europa die in hun eigen land geen baan kunnen krijgen, komen in de regio Kennemerland een deel van de behoefte aan zorgpersoneel opvullen.

thema: Arbeidsmarkt (143)

Afbeelding bij 'Publicatie: Intimiteit en seksualiteit in het verpleeghuis'

Publicatie: Intimiteit en seksualiteit in het verpleeghuis

4 juli 2018 - Om zorgorganisaties en professionals te helpen om aan de slag te gaan met het onderwerp intimiteit en seksualiteit, is de publicatie 'Intimiteit en seksualiteit in het verpleeghuis' samengesteld. Deze publicatie geeft informatie, werkwijzen, en goede voorbeelden over intimiteit en seksualiteit in het verpleeghuis.

Afbeelding bij 'Zorggroep Reinalda maakt intimiteit, seksualiteit en seksuele diversiteit gewoon'

Zorggroep Reinalda maakt intimiteit, seksualiteit en seksuele diversiteit gewoon

11 juni 2018 - Zorggroep Reinalda heeft al jaren het Roze Loper-certificaat. Een bewijs dat alle bewoners zichzelf kunnen zijn. En dat past naadloos bij de kernwaarden tolerant en persoonlijk. Zorggroep Reinalda werkt nu aan een vervolg: wie behoefte heeft aan intimiteit en seksualiteit moet daarin gehoord worden.

Afbeelding bij 'Video Zorggroep Reinalda: ‘Samen maken we het verschil’'

Video Zorggroep Reinalda: ‘Samen maken we het verschil’

11 oktober 2017 - Zorggroep Reinalda geeft in de mini-documentaire 'Samen maken we het verschil' de voortgang van het Waardigheid en trots-traject weer.

Afbeelding bij 'Inspirerend filmprogramma tijdens Waardigheid en trots-congresdagen'

Inspirerend filmprogramma tijdens Waardigheid en trots-congresdagen

22 juni 2017 - Tijdens de Waardigheid en trots-congresdagen 2017 was er een filmhoek waar de hele dag door films van verschillende zorgorganisaties draaiden.

Afbeelding bij 'Zorggroep Reinalda bespreekt ethische dilemma’s'

Zorggroep Reinalda bespreekt ethische dilemma’s

1 mei 2017 - Elk kwartaal komen medewerkers van Zorggroep Reinalda bij elkaar om onder begeleiding van een geestelijk verzorger een ethisch dilemma te bespreken.

Afbeelding bij 'Wensboom groot succes bij Zorggroep Reinalda'

Wensboom groot succes bij Zorggroep Reinalda

2 april 2017 - Wensen van cliënten kunnen door henzelf worden ingebracht, maar er is ook een vrijwilliger die wensen actief ophaalt bij de cliënt.

Afbeelding bij 'Experiment Zorggroep Reinalda: ‘Maak jij het verschil?’'

Experiment Zorggroep Reinalda: ‘Maak jij het verschil?’

10 maart 2017 - Zorggroep Reinalda kreeg signalen van bewoners, familie en medewerkers over de behoefte voor meer tijd van medewerkers voor een praatje met bewoners en familie. Daarom startte de organisatie in maart 2017 het experiment ‘Maak jij het verschil?’ op één van haar zorgafdelingen. Elke maand een gesprek ‘Elke maand vindt een gesprek plaats van ongeveer twintig […]

Afbeelding bij 'Reinalda stelt 3 nieuwe typen functionarissen aan'

Reinalda stelt 3 nieuwe typen functionarissen aan

7 maart 2017 - Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de extra middelen Waardigheid en trots rondom deskundigheidsbevordering en een zinvolle daginvulling.