Afbeelding bij 'Regio Groningen ontwikkelt app voor triage én e-learning'

Regio Groningen ontwikkelt app voor triage én e-learning

7 december 2020 - In de Regio Groningen wordt een app ontwikkeld voor eenduidige triage van ouderenzorgorganisaties die samenwerken in de ANW. Bekijk het verslag van de workshop tijdens de bijeenkomst Duurzame medische zorg.

Afbeelding bij 'Nieuwe vormen voor medezeggenschap'

Nieuwe vormen voor medezeggenschap

6 februari 2018 - Bent u lid van een cliëntenraad of bestuurder? En wilt u meer weten over medezeggenschapsmogelijkheden in de verpleeghuiszorg? Lees dan voorbeelden van medezeggenschap van organisaties die hebben deelgenomen aan het programma Ruimte voor verpleeghuizen en lees meer over instrumenten en ideeën uit andere sectoren.

Afbeelding bij 'Renate Kamphuis (Zorggroep Meander): ‘Het Kwaliteitskader is een impuls voor c..'

Renate Kamphuis (Zorggroep Meander): ‘Het Kwaliteitskader is een impuls voor cliëntgerichte zorg’

19 juni 2017 - Zorggroep Meander werkt binnen Waardigheid en trots aan “Samen thuis”, waarmee het een volgende stap wil zetten naar meer leefplezier voor bewoners en familie. Het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg sluit hier heel goed op aan, stelt directeur Renate Kamphuis, omdat het verpleeghuizen ruimte geeft voor een eigen invulling van cliëntgerichte zorg.

Afbeelding bij 'Zorggroep Meander: “Samen Thuis” als basis voor strategische opleiding'

Zorggroep Meander: “Samen Thuis” als basis voor strategische opleiding

28 september 2016 - Beslissen dat je woon/zorgcentrum het “thuis” van de bewoners en familie moet zijn, vraagt om gerichte scholing van medewerkers. Zorggroep Meander zet zorgvuldig op in.

Afbeelding bij 'Bewoners, familie en zorgmedewerkers zijn samen thuis bij Borg Westerwolde'

Bewoners, familie en zorgmedewerkers zijn samen thuis bij Borg Westerwolde

30 juni 2016 - Bij Zorggroep Meander staat leefplezier van cliënten centraal. Op 13 juni gaven EVV’ers geïnteresseerde organisaties een rondleiding op locatie Borg Westerwolde

Afbeelding bij 'Zorggroep Meander: Minder regels en meer huiselijkheid in verpleeghuis Borg West..'

Zorggroep Meander: Minder regels en meer huiselijkheid in verpleeghuis Borg Westerwolde

7 januari 2016 - RTV Noord bezocht verpleeghuis Borg Westerwolde van Zorggroep Meander in Ter Apel en maakte een mooie video over het project 'Samen Thuis'.

Afbeelding bij 'Zorggroep Meander'

Zorggroep Meander

11 december 2015 - Zorggroep Meander was deelnemer aan Waardigheid en trots, Ruimte voor verpleeghuizen. Lees meer over de opbrengsten van dit verbetertraject.