Afbeelding bij 'Wittenbergzorg betrekt mantelzorgers actief bij zorg'

Wittenbergzorg betrekt mantelzorgers actief bij zorg

17 april 2018 - Volgens Wittenbergzorg dient het zorgleefplan om de cliënt beter te leren kennen en vergroot het de betrokkenheid van mantelzorgers en familie. EVV’ers namen de intakeprocedure onder de loep. Het resulteerde in folders voor mantelzorgers. Kwaliteitsfunctionaris Den Besten: 'Ik had het zelf niet beter kunnen doen.'

Afbeelding bij 'Wittenbergzorg'

Wittenbergzorg

26 februari 2018 - Wittenbergzorg was deelnemer aan Waardigheid en trots, Ruimte voor verpleeghuizen. Lees meer over de opbrengsten van dit verbetertraject.

Afbeelding bij 'Wilma van Genderen (Wittenbergzorg): ‘Bij onbegrepen gedrag moet je echt doord..'

Wilma van Genderen (Wittenbergzorg): ‘Bij onbegrepen gedrag moet je echt doordringen tot de kern van het probleem’

5 september 2017 - Net als andere verpleeghuizen, probeert ook Wittenbergzorg onbegrepen gedrag van cliënten zo goed mogelijk te voorkomen of te dempen. In één specifiek geval bleek het raadzaam om gebruik te maken van de specifieke kennis van CCE, dat gespecialiseerd is op dit gebied.

thema: Veiligheid (253)

Afbeelding bij 'Ervaringen en tips rondom een Familie Zorgleefplan'

Ervaringen en tips rondom een Familie Zorgleefplan

24 augustus 2017 - Een panel van experts van de Warande, Zorggroep Noordwest-Veluwe, Groenhuysen, Wittenberg & De Hanzeheerd vertellen tijdens de Waardigheid en trots-congresdagen op 3 en 4 juli 2017 over hun ervaringen met het Familie Zorgleefplan en hoe zij goede zorg verlenen aan bewoners.

Afbeelding bij 'Verslag themabijeenkomst Persoonsvolgende Bekostiging in de instelling – 16 ma..'

Verslag themabijeenkomst Persoonsvolgende Bekostiging in de instelling – 16 maart 2016

23 maart 2016 - Woensdag 16 maart 2016 kwamen de Waardigheid en trots-deelnemers aan het thema Persoonsvolgende Bekostiging in de instelling weer bijeen. Een uitgebreid verslag van de bijeenkomst.