Afbeelding bij 'Achterhoek zet SO efficiënt in met gezamenlijke ANW-diensten'

Achterhoek zet SO efficiënt in met gezamenlijke ANW-diensten

6 september 2022 - In avond-, nacht- en weekenddiensten zetten organisaties in de Achterhoek SO's en VS'en in. Gevolg: minder diensten en leren van elkaar.

Afbeelding bij 'Regionaal opleiden GZ-psychologen is een must'

Regionaal opleiden GZ-psychologen is een must

24 augustus 2022 - Het opleiden van een GZ-psycholoog kan alleen nog in regionaal verband. Dat is de uitkomst van een netwerkbijeenkomst over duurzame medische zorg. GZ-psychologen en andere betrokkenen bespraken daar de stand van zaken. 

Afbeelding bij '‘Door corona heeft duurzame inzetbaarheid een andere lading gekregen’'

‘Door corona heeft duurzame inzetbaarheid een andere lading gekregen’

25 maart 2021 - Hoe geef je vanuit je rol als HR-professional of leidinggevende, invulling aan wat er voor medewerkers echt toe doet, zoals bij de coronacrisis? Lees het verslag van de SPOT ON bijeenkomst Zorgen voor elkaar voor HR-professionals en leidinggevenden.

Afbeelding bij 'Regio Achterhoek: Samen naar een regionale ANW'

Regio Achterhoek: Samen naar een regionale ANW

1 december 2020 - In de Achterhoek hebben diverse zorgorganisaties samen een regionale ANW opgezet. Bekijk het verslag van de workshop tijdens de bijeenkomst Duurzame medische zorg.

Afbeelding bij 'Regio Achterhoek leidt zelf GZ-psychologen op'

Regio Achterhoek leidt zelf GZ-psychologen op

9 december 2019 - Organisaties in de regio Achterhoek bundelden hun krachten om een opleiding voor GZ-psychologen op te zetten. inmiddels zijn er 5 psychologen in opleiding.