Afbeelding bij 'Noorderbreedte: wat kunnen we meenemen uit de coronacrisis?'

Noorderbreedte: wat kunnen we meenemen uit de coronacrisis?

17 juni 2020 - Nu het ergste achter de rug lijkt te zijn omtrent corona, komt er tijd voor reflectie. Noorderbreedte snakt ernaar om de strenge maatregelen weer te kunnen loslaten, maar wil de positieve ervaringen graag vasthouden.

Afbeelding bij 'Bewoner staat centraal bij Noorderbreedte'

Bewoner staat centraal bij Noorderbreedte

25 februari 2020 - Ook het Friese Noorderbreedte werkt aan Radicale vernieuwing. Er wordt inmiddels nadrukkelijk gewerkt vanuit een visie waarin de bewoner centraal staat.

Afbeelding bij 'Hygiënecode voedingsverzorging woonvormen: geleerde lessen van de werkvloer'

Hygiënecode voedingsverzorging woonvormen: geleerde lessen van de werkvloer

2 februari 2018 - Met de aangepaste hygiënecode laten professionals in de woonvormen het stickeren, aftekenen van dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden en temperaturen van de koelkast achterwege.

Afbeelding bij 'Medewerkers en bewoners dragen bij aan onderzoek Nieuw Toutenburg'

Medewerkers en bewoners dragen bij aan onderzoek Nieuw Toutenburg

23 januari 2018 - Als aspirant lid van Topcare wil Nieuw Toutenburg in Noardburgum van zorgorganisatie Noorderbreedte zijn volwaardige lidmaatschap bewijzen. Nieuw Toutenburg geeft onderzoek een vaste plaats binnen de organisatie en geeft daarin ook alle medewerkers een rol.

Afbeelding bij 'Inspiratiebijeenkomst: Zorgleefplan, van papier naar ‘App’'

Inspiratiebijeenkomst: Zorgleefplan, van papier naar ‘App’

7 november 2017 - Verschillende zorgorganisaties werken al met een digitaal zorgleefplan. Wat zijn hun ervaringen en met welke juridische aspecten worden zij geconfronteerd? Daarover ging de inspiratiebijeenkomst op 30 oktober 2017.