Afbeelding bij 'Tweede editie Zicht op Vernieuwing'

Tweede editie Zicht op Vernieuwing

29 mei 2019 - Lees de inzichten, voorbeelden en overdenkingen van deelnemers aan de beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg in de tweede editie van Zicht op Vernieuwing.

Afbeelding bij 'Implementatietoolkit Technologie in de zorg'

Implementatietoolkit Technologie in de zorg

22 januari 2018 - In de Implementatietoolkit Technologie vind je per stap van het implementatieproces uitleg, tips, tools en praktische voorbeelden van organisaties uit Waardigheid en trots.

Afbeelding bij 'De blinde vlek van gezamenlijke besluitvorming'

De blinde vlek van gezamenlijke besluitvorming

2 november 2017 - Tijdens een bijeenkomst georganiseerd door Waardigheid en trots legt Lieve Roets-Merken uit dat gezamenlijkheid te vaak schijn is. Zij is psycholoog en onderzoeker bij het Radboudumc en werkzaam bij Kalorama. Lieve ontwikkelde een methode die structureel ruimte biedt aan het goede gesprek en aan gezamenlijke besluitvorming, en testte die methode uit in dertig verzorgingshuizen verspreid over Nederland.

Afbeelding bij 'Kalorama ontwikkelt digitaal platform dat bewoners activeert en thuis laat voele..'

Kalorama ontwikkelt digitaal platform dat bewoners activeert en thuis laat voelen

11 augustus 2017 - Bonny Schrijen (Kalorama) heeft in het kader van het project Beleef je eigen leven een digitaal platform ontwikkelt en vormgegeven, zodat bewoners zich thuis voelen en actiever worden.

Afbeelding bij 'Verslag: Themabijeenkomst Familieparticipatie'

Verslag: Themabijeenkomst Familieparticipatie

29 november 2016 - Op woensdag 23 november 2016 waren 16 organisaties uit het hele land bij elkaar voor de themabijeenkomst Familieparticipatie. Lees het verslag.

Afbeelding bij 'Kalorama'

Kalorama

25 oktober 2016 - Kalorama was deelnemer aan Waardigheid en trots, Ruimte voor verpleeghuizen. Lees meer over de opbrengsten van dit verbetertraject.

Afbeelding bij 'Verslag: Startbijeenkomst 17 nieuwe deelnemers aan Waardigheid en trots – ..'

Verslag: Startbijeenkomst 17 nieuwe deelnemers aan Waardigheid en trots – Ruimte voor verpleeghuizen

30 september 2016 - Op 22 september kwamen 17 organisaties bij elkaar voor de aftrap van hun deelname aan het programma Waardigheid en trots – Ruimte voor verpleeghuizen.