Afbeelding bij 'Diversiteitsbeleid in verpleeghuizen is cruciaal'

Diversiteitsbeleid in verpleeghuizen is cruciaal

15 juni 2022 - Waarom is een diversiteitsbeleid in verpleeghuizen zo belangrijk? Lees hier alles over het beleid binnen Cordaan, Roze Zaterdag en hoe jouw organisatie zich in kan zetten.

Afbeelding bij 'Advies bij opname nieuwe bewoners in het verpleeghuis'

Advies bij opname nieuwe bewoners in het verpleeghuis

14 juli 2020 - Specialist Ouderengeneeskunde Jessica Edwards van Muijen geeft uitleg bij het advies van Verenso over het opstellen van een beleid voor de opname van nieuwe bewoners in het verpleeghuis.

Afbeelding bij 'Is de woonhulp een zegen of blok aan het been?'

Is de woonhulp een zegen of blok aan het been?

19 maart 2019 - De woonhulp. Een functie die je steeds vaker aantreft op de werkvloer van verpleeghuizen. Maar wat doet zo’n woonhulp precies? We nemen een kijkje bij Cordaan, waar de woonhulp inmiddels goed geïntegreerd is én omarmd wordt.

thema: Arbeidsmarkt (128)

Afbeelding bij 'Cordaan ziet liever de kansen dan de krapte op de arbeidsmarkt'

Cordaan ziet liever de kansen dan de krapte op de arbeidsmarkt

5 maart 2019 - Personeelstekorten in de zorg? Niet als je nu actie onderneemt en bereid bent anders te gaan denken en werken. Dat is de overtuiging van Pien de Jong, directeur Personeel & Organisatie bij Cordaan.

thema: Arbeidsmarkt (128)

Afbeelding bij 'Goede zorg vraagt in alle fases om een goede communicatie met familie'

Goede zorg vraagt in alle fases om een goede communicatie met familie

17 april 2018 - Een goede communicatie met familie is essentieel voor het kunnen verlenen van goede zorg. Die communicatie begint al vóór de verhuizing naar een verpleeghuis en blijft belangrijk tot in de laatste levensfase, zo blijkt uit de actuele publicatie Communiceren met familie van Waardigheid en trots.