Afbeelding bij 'Brentano'

Brentano

1 april 2021 - Brentano is deelnemer aan Waardigheid en trots op locatie. Lees meer over de opbrengsten van de verbetertrajecten van Brentano.

Afbeelding bij 'Stichting Brentano brengt muziek naar ouderen'

Stichting Brentano brengt muziek naar ouderen

7 september 2020 - Bewoners worden vrolijker en actiever van zang en muziek. Daarom heeft Stichting Brentano's  Steun des Ouderdoms budget vrijgemaakt voor kleinschalige muziek- en zangactiviteiten in verpleeg- en verzorgingshuizen.

thema: Wonen en welzijn (238)

Afbeelding bij 'Talenten van vrijwilligers onmisbaar in verpleeghuis'

Talenten van vrijwilligers onmisbaar in verpleeghuis

2 december 2019 - Hoe belangrijk zijn vrijwilligers voor verpleeghuizen? Twee vrijwilligerscoördinatoren van De Waalboog en Brentano leggen het uit.

thema: Wonen en welzijn (238)

Afbeelding bij 'Hugo de Jonge: ‘Prachtig dat locaties in de spiegel durven kijken om tot kwali..'

Hugo de Jonge: ‘Prachtig dat locaties in de spiegel durven kijken om tot kwaliteitsverbetering te komen’

5 februari 2019 - Na de pilot is het nu zover: het programma Waardigheid en trots op locatie is officieel van start gegaan tijdens de bijeenkomst bij Brentano in Amstelveen met minister Hugo de Jonge (VWS).

Afbeelding bij 'Opbrengsten experiment Leven zoals je wilt'

Opbrengsten experiment Leven zoals je wilt

20 november 2018 - Zilveren Kruis Zorgkantoor en Zorgkantoor Zorg en Zekerheid namen het initiatief tot het experiment Leven zoals je wilt in maart 2016. 'We hebben veel geleerd van het experiment en delen graag de mooie briljantjes die het heeft opgeleverd', aldus de initiatiefnemers.