Afbeelding bij 'Een  glimlach doet wonderen: over humor en dementie'

Een glimlach doet wonderen: over humor en dementie

7 februari 2020 - Lachen is pijnstillend, ontspannend en helpt mensen om te gaan met hun angsten. Het beste contact met mensen met dementie begint met een glimlach', aldus Marcellino Bogers, expert in Humor in de zorg.

Afbeelding bij 'Zorgorganisatie Ananz en Stichting Het Momentum winnen samen award'

Zorgorganisatie Ananz en Stichting Het Momentum winnen samen award

23 oktober 2019 - Op woensdag 9 oktober won Stichting Het Momentum samen met Veroni Haans, vrijwilligerscoördinator bij Ananz WWZ, de Anneke van der Plaats Award. Samen verzorgen ze matches tussen vrijwilligers en de bewoners van Ananz met dementie.

thema: Wonen en welzijn (236)

Afbeelding bij 'Ananz wonen welzijn zorg'

Ananz wonen welzijn zorg

9 juli 2018 - Ananz was deelnemer aan Waardigheid en trots - Ruimte voor verpleeghuizen. Lees meer over de opbrengsten van het verbetertraject van Ananz.

Afbeelding bij 'Publicatie: Juridische vragen en antwoorden over cliëntportalen'

Publicatie: Juridische vragen en antwoorden over cliëntportalen

25 juni 2018 - Samen met acht zorgorganisaties uit Waardigheid en trots, Ruimte voor verpleeghuizen en jurist Carolien Jobse (Corvers) bundelden we de meest voorkomende (juridische) vragen en dilemma’s over het gebruik van cliëntportalen. Waar mogelijk formuleerden we ook de antwoorden op deze vragen.

Afbeelding bij 'Verslag: Startbijeenkomst 17 nieuwe deelnemers aan Waardigheid en trots – ..'

Verslag: Startbijeenkomst 17 nieuwe deelnemers aan Waardigheid en trots – Ruimte voor verpleeghuizen

30 september 2016 - Op 22 september kwamen 17 organisaties bij elkaar voor de aftrap van hun deelname aan het programma Waardigheid en trots – Ruimte voor verpleeghuizen.