Coronamaatregelen

De capaciteit van onze congressen is dit jaar beperkter dan anders. Omdat we zoveel mogelijk mensen de kans willen geven om erbij te zijn, kun je je voor maximaal één locatie als fysieke deelnemer aanmelden. Denk daarom van tevoren goed na of je echt van plan bent om te komen. En als je na aanmelding toch verhinderd bent, meld je dan direct af, zodat anderen nog de mogelijkheid hebben erbij te zijn. 

Voor deelname aan onze congressen, fysiek op locatie, volgen we de wettelijke coronamaatregelen die op dat moment gelden. Dit betekent dat we bij binnenkomst met behulp van de CoronaCheck app controleren of je gevaccineerd bent, hersteld bent van corona, dan wel een recente test hebt gedaan, van maximaal 24 uur oud. Deze test moet je als deelnemer zelf regelen. Dit coronatoegangsbewijs laat je zien bij de ingang van het congres, samen met je identiteitsbewijs.

Onder de huidige omstandigheden kun je ervan uitgaan dat je fysieke deelname aan een congres op locatie definitief is. Mochten de coronamaatregelen daar aanleiding toe geven, dan kan het zijn dat we moeten besluiten om minder deelnemers toe te laten. Daarbij zullen we onze keuze baseren op een eerlijke spreiding per organisatie, zodat zoveel mogelijk verschillende zorgaanbieders kunnen deelnemen.

Laatste update: 28 september 2021