3.19 Innovatie in eten en maaltijdbeleving (VOL)

Ronde 3

Sessie verzorgd door: Vivium, Wester & Van Doorn
Spreker(s): Bianca Wester, Willem Nijland
Themalijn(en): Leren, verbeteren en innoveren
Thema('s): Innovatie, Welzijn
Doelgroep(en): Management & beleid, Zorgmedewerkers


LET OP: deze sessie zit vol. Aanmelden voor de sessie is niet meer mogelijk.

Eten speelt een belangrijke rol in het welbevinden van en de zorg voor bewoners in een verpleeghuis. Zorggroep Vivium heeft daarom de afgelopen jaren hard gewerkt aan vernieuwing op dit gebied. Op locatie Het Naarderheem is het koken naar een ander niveau gebracht, door een transitie van productie- naar ambachtelijke keuken. Met een enthousiast team in de keuken en het restaurant zijn ze in staat om budget neutraal te kunnen werken. Op locatie De Stichtse Hof is een vernieuwend horeca- voedingsconcept ontwikkeld. Met drie voedingsmodulen wordt de zorg vanuit de horeca ontzorgd. Oplossingen van deze tijd, passend bij de tijdsgeest van de doelgroep.

Sprekers:

  • Willem Nijland, chef-kok bij Vivium.
  • Bianca Wester, oprichter van Wester & Van Doorn.

Inschrijven

‹ terug naar het overzicht