logo Waardigheid en trots
 

2 juli: Congres ‘Thuis in het Verpleeghuis, Waardigheid en trots op elke locatie’

Meer tijd en aandacht voor de cliënt. Gemotiveerde en voldoende zorgverleners. Leren, verbeteren en innoveren om de verpleeghuiszorg steeds beter te maken. Deze thema’s staan centraal op het congres ‘Thuis in het Verpleeghuis, Waardigheid en trots op elke locatie’ op maandag 2 juli 2018 in het World Forum in Den Haag.

Alle betrokkenen bij de verpleeghuiszorg in Nederland zijn van harte welkom op het congres dat minister Hugo de Jonge van VWS opent. U kunt kiezen uit meer dan zeventig workshops en presentaties met inspiratie, informatie en goede voorbeelden van verpleeghuizen. Deze dag staat onder leiding van dagvoorzitter Lennart Booij.

Het congres is geïnspireerd op het programmaplan ‘Thuis in het verpleeghuis’, dat minister De Jonge recent presenteerde. Met dit plan wil hij de beweging naar een verdere verbetering van de verpleeghuiszorg versterken.  Zodat er in elk verpleeghuis voldoende tijd, aandacht en goede zorg is voor bewoners. Meld u snel aan voor het congres. Bekijk het programma en kies uit het ruime aanbod aan workshops. Dit mag u niet missen!

Aanmelden

Datum, tijd en locatie

  • Datum: maandag 2 juli 2018
  • Tijd: 09.00 – 16.30 uur
  • Locatie: World Forum, Den Haag

Programma

Workshopaanbod

U kunt zich per ronde voor één sessie inschrijven. Per sessie is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar. Daarom verzoeken wij u vriendelijk om zich aan te melden voor workshops van uw keuze. De workshops in ronde 1 staan in het teken van het thema meer tijd en aandacht voor de bewoner. In ronde 2 gaan ze over het thema voldoende, gemotiveerde en deskundige zorgverleners en ronde 3 staat in het teken van leren, verbeteren en innoveren. Bekijk het workshopaanbod in ronde 1, ronde 2 en ronde 3.

Naast het ruime aanbod aan workshops kunt u ook een bezoek brengen aan de informatiemarkt met o.a. informatie over innovatieve technologie, de participatiekliniek, persoonsvolgende bekostiging, eten en welzijn. Daarnaast kunt u hier ook een bezoekje brengen aan de filmhoek en een kennisplein of netwerken met andere aanwezigen.

Sociale media

Wij plaatsen updates over deze bijeenkomst op Twitter, Facebook en Instagram. Praat mee met #verpleeghuiszorg en #waardigheidentrots

Verslagen en uitnodigingen voor toekomstige bijeenkomsten ontvangen?

Wilt u na afloop van dit congres alle verslagen en presentaties ontvangen via onze nieuwsbrief? En wilt u ook in de toekomst als eerste op de hoogte zijn van onze bijeenkomsten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.