logo Waardigheid en trots
 

2 juli: Congres ‘Thuis in het Verpleeghuis, Waardigheid en trots op elke locatie’

Meer tijd en aandacht voor de cliënt. Gemotiveerde en voldoende zorgverleners. Leren, verbeteren en innoveren om de verpleeghuiszorg steeds beter te maken. Deze thema’s stonden centraal op het congres ‘Thuis in het Verpleeghuis, Waardigheid en trots op elke locatie’ op maandag 2 juli 2018 in het World Forum in Den Haag.

Alle betrokkenen bij de verpleeghuiszorg in Nederland waren van harte welkom op het congres. Bezoekers konden kiezen uit meer dan zeventig workshops en presentaties met inspiratie, informatie en goede voorbeelden van verpleeghuizen. Deze dag stond onder leiding van dagvoorzitter Lennart Booij.

Het congres is geïnspireerd op het programmaplan ‘Thuis in het verpleeghuis’, dat minister De Jonge recent presenteerde. Met dit plan wil hij de beweging naar een verdere verbetering van de verpleeghuiszorg versterken.  Zodat er in elk verpleeghuis voldoende tijd, aandacht en goede zorg is voor bewoners.

Datum, tijd en locatie

  • Datum: maandag 2 juli 2018
  • Tijd: 09.00 – 16.30 uur
  • Locatie: World Forum, Den Haag

Programma

Sociale media

Wij plaatsten updates over deze bijeenkomst op Twitter, Facebook en Instagram. Praat mee met #verpleeghuiszorg en #waardigheidentrots

Verslagen en uitnodigingen voor toekomstige bijeenkomsten ontvangen?

Wilt u na afloop van dit congres alle verslagen en presentaties ontvangen via onze nieuwsbrief? En wilt u ook in de toekomst als eerste op de hoogte zijn van onze bijeenkomsten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.