Welzijn voorop! Hoe werkt zorg en welzijn samen?(VOL)

9 maart 2021
11.00 - 12.15
Online
Inschrijven

Hoe zet je het welzijn van bewoners voorop? Werken collega’s van zorg, welzijn, keuken en facilitaire dienst hierbij samen? En lukt het ook om vrijwilligers en familie hier goed bij te betrekken? Dat is best complex. Kom naar de online bijeenkomst ‘Welzijn voorop’ op dinsdag 9 maart 2021. Wissel tips en ervaringen uit over dit onderwerp.

Helaas is deze bijeenkomst al vol. Je kan je nog wel aanmelden, dan kom je op de wachtlijst terecht.

Wat kan je inzetten en wat is niet zo handig om te doen? Durven we anders te gaan samenwerken en hoe pak je dat aan? Angela Woestenburg, coördinator Welzijn van ViVA! Zorggroep, vertelt hoe zij omgaan met de integratie van welzijn, zorg en ondersteunende diensten.

Ben je benieuwd hoe collega’s van andere verpleeghuizen hiermee omgaan? Wil je ervaringen delen en van elkaar leren? We zijn 9 maart ook benieuwd naar jouw verhaal!

Wegens succes herhaald

Deze bijeenkomst over het voorop zetten van het welbevinden van bewoners is al twee keer georganiseerd. Voor dit onderwerp is er grote belangstelling. Vandaar dat we hem nogmaals herhalen.

De vorige keer ging het over welzijn vormgeven in coronatijd. Hoe dat je dat? ‘Angela zag ook dat zorgmedewerkers en collega’s van de keuken en de huishouding tijdens de lockdown meer betrokken raakten bij welzijn. En dat ze dat ook leuk vonden. ‘Ze gaven meer individuele aandacht. Ze bleken allerlei talenten te hebben, kantklossen bijvoorbeeld, die we voor welzijn konden inzetten. Dát wilden we vasthouden.’’

Voor wie?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor activiteitenbegeleiders, welzijnsmedewerkers, vrijwilligers- en welzijnscoördinatoren, zorgmedewerkers en vrijwilligers in de verpleeghuiszorg.

Datum, tijd en locatie

  • Datum: dinsdag 9 maart
  • Tijd: 11.00 – 12.15 uur
  • Locatie: online bijeenkomst

Aanmelden

Meer weten