Webinar: Van zeggenschap naar gehoord worden

Professionele zeggenschap is sinds juli verankerd in de wet en ook in de CAO is zeggenschap vastgelegd. Maar hoe geef je daar op een goeie manier vorm aan? Wat is daarvoor nodig en als het georganiseerd is, voel jij je dan wel echt gehoord?  

Wat komt er aan bod?

In dit webinar delen we praktijkvoorbeelden en tips om zeggenschap vorm te geven en in te bedden in de organisatie. Kirsten Janssen-Beentjes, adviseur van het Landelijk Actieplan Zeggenschap (LAZ) geeft een toelichting op de Visie en Roadmap die LAZ ontwikkelde om organisaties concrete handvatten te geven om zeggenschap te versterken. Daarnaast vertelt Wilhelmien Hak hoe Santé Partners een echte omslag heeft gemaakt en horen we van Zorggroep Meander hoe zij aan de slag zijn met zeggenschap. Je krijgt de kans om vragen te stellen en uit te wisselen. Kortom een sessie, om je op nieuwe mogelijkheden en ideeën te brengen en praktische tips en handvatten te bieden.

Voor wie

Zeggenschap doe je altijd samen. Dus iedereen werkzaam in de zorg is welkom. Zit jij in een VAR, PAR, OR, wil je deze opzetten of juist totaal anders vorm geven? Dan is dit webinar zeker iets voor jou.

Datum tijd en locatie

  • Datum: maandag 25 september 2023
  • Tijdstip: 16:00 – 17:30 uur
  • Locatie: online

Aanmelden

Meld je kosteloos aan voor het webinar Van zeggenschap naar gehoord worden

SPOT ON: Goed werkgeverschap – Medewerker en werkgever samen aan het roer

Dit webinar maakt deel uit van de  SPOT ON-week die van maandag 25 tot vrijdag 29 september 2023 in het teken staat van het thema ‘Goed werkgeverschap – medewerker en werkgever samen aan het roer’. We bieden drie online bijeenkomsten aan waarin verschillende aspecten van goed werkgeverschap aan bod komen en publiceren in de SPOT ON-week elke dag een leerzaam artikel over dit onderwerp.