Webinar ‘Strategische personeelsplanning als middel voor continuïteit’

Tijdens de SPOT ON-week ‘Samenwerken aan strategische personeelsplanning’ van 23 t/m 27 januari 2023 wordt de handreiking ‘Strategische personeelsplanning als middel voor continuïteit’ gepubliceerd. Tijdens het webinar op donderdag 26 januari wordt een toelichting gegeven op deze handreiking door Diana Kole en Hanneke Noordam, kennismanagers bij Waardigheid en trots. Waardigheid en trots-coach Karen Achterberg heeft verschillende ondersteuningstrajecten begeleid rond het thema personeelssamenstelling. Zij vertelt over deze trajecten en geeft tips.

Handreiking strategische personeelsplanning

De handreiking ‘Strategische personeelsplanning als middel voor continuïteit’ ondersteunt het denken en praten over een strategische personeelsplanning en het bij elkaar brengen van alle perspectieven om tot creatieve oplossingen en mogelijkheden te komen, om gaten in de roosters in te vullen. De handreiking is het resultaat van gedeelde tips en ervaringen in interviews, reflectiesessies en kennisbijeenkomsten met diverse betrokkenen uit de ondersteuningstrajecten van Waardigheid en trots op locatie.

Programma webinar strategische personeelsplanning

Kennismanagers Diana Kole en Hanneke Noordam presenteren de handreiking en geven een toelichting op de uitgangspunten en hoe je deze in jouw organisatie in kunt zetten. Ook wordt er een animatievideo getoond waarin wordt uitgelegd hoe de verschillende onderdelen van de handreiking op elkaar inwerken. Waardigheid en trots-coach Karen Achterberg heeft verschillende ondersteuningstrajecten van Waardigheid en trots op locatie begeleid rond het thema personeelssamenstelling. Zij vertelt over deze trajecten en geeft tips.

Voor wie is deze bijeenkomst?

Deze bijeenkomst is met name bedoeld voor teamleiders, (locatie) managers, HR-adviseurs, HR-managers die zich bezig houden met de strategische personeelsplanning.

Praktische informatie

  • Datum: donderdag 26 januari 2023, 16.00-17.00 uur
  • Locatie: online
  • Deelname is kosteloos. Meld je aan via het online inschrijfformulier

Meer weten