Veldcoach bij Waardigheid en trots op locatie. Iets voor jou?

10 februari 2020
15.30 – 17.00 uur
Utrecht (Vilans, Catharijnesingel 47, 3511 GC Utrecht)
Inschrijven

Werk jij bij een verpleeghuiszorgaanbieder of bij een PGB-zorgaanbieder? En vind je het leuk om kennis en ervaringen te delen met andere zorgaanbieders en ze zo een stapje verder te helpen? Misschien is veldcoach dan iets voor jou! Vanuit het programma zoeken we medewerkers van zorgaanbieders die hun kennis en praktijkervaring inzetten om collega-zorgaanbieders te ondersteunen bij het verbeteren van de kwaliteit van zorg.

Denk aan een scanner, coach of expert op een bepaald terrein of thema. Het biedt je een kans om ook meer kennis en inzichten op te doen en jezelf verder te ontwikkelen. Het is een plus als je een zorginhoudelijke achtergrond en/of opleiding hebt en enkele jaren ervaring als professional of manager in de verpleeghuissector.

Betere verpleeghuiszorg

Met de inzet van veldcoaches willen we graag stimuleren dat zorgaanbieders van elkaar leren. En zo een bijdrage leveren aan de beweging om te werken aan steeds betere verpleeghuiszorg.

Sprekers

  • René Denis, coach en scanner bij het programma, vertelt je in een informele setting over wat de mogelijkheden zijn en wat het is om coach en scanner te zijn.
  • Robbert Loose, werkt bij Topaz als trainer/ontwikkelaar.

Wanneer: maandag 10 februari 2020 van 15.30 – 17.00 uur
Waar: Utrecht (Vilans, Catharijnesingel 47, 3511 GC Utrecht)
Inschrijven: Meld u aan voor de voorlichtingsbijeenkomst via het inschrijfformulier

Meer informatie