Themabijeenkomst Werkgeluk

28 januari 2020
12.30 - 16.00 uur
Vilans, Catharijnesingel 47, Utrecht
Inschrijven

Op dinsdag 28 januari 2020 is het de Dag van het werkplezier in de zorg. Daarom organiseren we dan een themabijeenkomst over werkgeluk. Een bijeenkomst waar we ons eigen geluk delen en handvatten krijgen om er invulling aan te geven in jouw organisatie. Want: gelukkig zijn in je werk, wie wil dat nou niet?

Werkgeluk is meer dan alleen plezier. In organisaties waar meer werkgeluk wordt ervaren is minder ziekteverzuim, minder verloop van medewerkers, meer betrokkenheid bij de cliënten en elkaar en een hogere productiviteit. Voor onze cliënten weten we het vaak zo goed. Zij worden blij van oprechte aandacht, muziek, bewegen en ontspanning. Als dat voor jou ook geldt, dan word je vast heel gelukkig van deze bijeenkomst.

Programma

We gaan tijdens de bijeenkomst in gesprek over werkgeluk. Delen kennis en goede voorbeelden uit de praktijk met elkaar. Bovendien kan je eigen casussen inbrengen. Je ontdekt hoe jouw organisatie kan bijdragen aan meer werkgeluk van medewerkers. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan voor de themabijeenkomst Werkgeluk op dinsdag 28 januari 2020 in Utrecht.

Dag van het werkplezier in de zorg – 28 januari 2020

Een dag waarop zorgorganisaties in Nederland het werkplezier van zorgprofessionals in de spotlights zetten. Dé dag om, samen met je collega’s, stil te staan bij het schitterende zorgvak. En een dag om in gesprek te gaan over manieren om werkplezier te vergroten. De Dag van het werkplezier in de zorg is een initiatief van FWG Progressional People

Voor wie?

Iedereen die werkzaam is in de verpleeghuiszorg.

Datum, tijd en locatie

  • Datum: dinsdag 28 januari 2020
  • Tijd: 12.30 – 16.00 uur
  • Locatie: Vilans, Catharijnesingel 47, Utrecht

Aanmelden