Themabijeenkomst Werken met een kwaliteitsdashboard

23 september 2019
12.30 - 16.30 uur
Vilans, Catharijnesingel 47 te Utrecht
Inschrijven

In zorgorganisaties wordt veel gemeten, geregistreerd en gemonitord. Een dashboard kan helpen om verschillende informatiebronnen te ontsluiten en zorgmedewerkers en/of managers inzicht te geven in hoe het ervoor staat. Hierbij is de implementatie belangrijk: hoe gebruik je de informatie en hoe zet die aan tot actie? Is er in  jouw organisatie behoefte aan een dashboard, en ben je op zoek naar tips en ondersteuning vanuit de praktijk? Meld je dan aan voor deze themabijeenkomst Werken met een kwaliteitsdashboard op maandag 23 september 2019 in Utrecht.

Op het congres Thuis in het Verpleeghuis 2019 heeft Waardigheid en trots op locatie een publicatie gepresenteerd met daarin ervaringen van verschillende verpleeghuisorganisaties t.a.v. het ontwikkelen en gebruik van hun dashboard. De bijeenkomst is bedoeld voor zorgorganisaties die zich oriënteren op het ontwikkelen van een dashboard of daarin de eerste stappen zetten. In verschillende werkvormen verkennen we vraagstukken en oplossingen en wisselen we ervaringen uit. Naar aanleiding van deze bijeenkomst is het mogelijk om in de vorm van een netwerk vervolgstappen te zetten en met andere zorgorganisaties gezamenlijk verder op te trekken in de ontwikkeling en implementatie van een dashboard.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor beleid- en kwaliteitsmedewerkers of andere medewerkers die zich bezig houden met inzicht in kwaliteit.

Datum, tijd en locatie

  • Datum: 23 september 2019
  • Tijd: 12.30 – 16.30 uur
  • Locatie: Vilans, Catharijnesingel 47 te Utrecht

Aanmelden