Themabijeenkomst Waarderend werkgeverschap

18 februari 2020
12.30 - 16.00 uur
Vilans, Catharijnesingel 47 Utrecht, 7e verdieping
Inschrijven

Uit onderzoek blijkt dat medewerkers die zich gewaardeerd voelen tot wel 5x beter presteren dan medewerkers die zich niet gewaardeerd voelen. Daar staat tegenover dat gebrek aan waardering op het werk een belangrijke reden is om een andere baan te gaan zoeken. Bij organisaties waar medewerkers waardering ervaren, zijn medewerkers meer bevlogen en betrokken en ligt het verzuim en verloop lager. Reden te meer om werk te maken van waarderend werkgeverschap.

Wat wordt er verstaan onder waarderend werkgeverschap? In deze bijeenkomst werken we op basis van wetenschappelijk onderbouwde inzichten die laten zien hoe je gedrag positief kunt beïnvloeden en wat de rol van waardering hierbij is. Hoe komt gedrag tot stand? Wanneer wordt iets als waarderend ervaren? Wat heb je daarvoor nodig? En waar gaat het mis  in organisaties als medewerkers  de waardering, vaak onbedoeld, helemaal niet ervaren?

Programma

In deze themabijeenkomst delen we casuïstiek, praktische ervaringen en tips. Neem je eigen casus mee en ga met ons aan de slag om waarderend werkgeverschap in jouw zorgorganisaties een impuls te geven. De bijeenkomst start om 13.00 uur, om 12.30 uur staat de lunch klaar.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor teamleiders, teamcoaches, HRM-medewerkers, managers en andere zorgprofessionals in de verpleeghuiszorg.

Datum, tijd en locatie

  • Datum: dinsdag 18 februari 2020
  • Tijd: 12.30 – 16.00 uur (start om 13.00 uur; om 12.30 uur staat de lunch klaar)
  • Locatie: Vilans, Catharijnesingel 47, Utrecht, 7e verdieping

Aanmelden