Symposium UNO-UMCG: Gluren bij de buren

26 februari 2020
12.30 - 17.30 uur
MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen
Inschrijven

Het Universitair Netwerk Ouderenzorg UMCG organiseert het symposium ‘Gluren bij de buren’ om verpleeghuizen de mogelijkheid te bieden bij elkaar een kijkje in de keuken te nemen. In de ouderenzorg barst het van de goede voorbeelden om de kwaliteit van zorg verder te verbeteren. Laat je inspireren door collega’s van andere zorgorganisaties en volg interessante sessies over onderzoeken en verbeterprojecten.

Programma

In het plenaire programma spreekt Gerben Bergsma, verpleegkundige, trainer en consulent Centrum voor Consultatie en Expertise (CCE) over een ‘Frisse blik op probleemgedrag’.

Daarnaast zijn er ruim 20 sessies over uiteenlopende onderwerpen als ‘Omgaan met somberheid en verdriet’, ‘Dubbele controle op medicatie’, ‘Pijn herkennen bij mensen met dementie’, ‘Robots in de zorg’, ‘PDL bij paratonie’ en ‘Belevingsgerichte zorg’.

Voor wie

De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het verlenen van zorg aan kwetsbare ouderen in verpleeghuizen of thuis. Accreditatie is aangevraagd voor verzorgenden, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, specialisten ouderengeneeskunde, psychologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten.

Het symposium is gratis voor medewerkers van zorgorganisaties die bij het UNO-UMCG zijn aangesloten. Medewerkers van zorgorganisaties die níet bij het UNO-UMCG zijn aangesloten betalen € 75. Aanmelden is verplicht voor iedereen.

Meer informatie en aanmelden