Regiotour UNO-UMCG en Vilans: Zoek het Uit!

26 september 2019
12.00 uur - 16.15 uur
De Nieuwe Kolk, Assen
Inschrijven

Verwonder en verbeter! Ouderenzorg en gehandicaptensector kunnen veel van elkaar leren. Kom dat op donderdagmiddag 26 september ontdekken in Assen tijdens de regiotour Zoek het uit!, die UNO-UMCG en Vilans organiseren om kennis in de ouderen- en gehandicaptenzorg beter vindbaar en toepasbaar te maken en praktijk en wetenschap dichter bij elkaar te brengen.

Tijdens diverse workshops krijg je een inkijkje in hoe onderzoek en praktijk met elkaar zijn verbonden. Je leert onder meer over het herkennen van pijn bij mensen die dat zelf niet (meer) kunnen aangeven, het tegengaan van onjuist gebruik van psychofarmaca, de mogelijkheden van moreel beraad, de inzet van ervaringsdeskundigheid en hoe je ook zelf kennis kunt overdragen.

Het volledige programma volgt binnenkort. Schrijf je nu alvast in, zodat je verzekerd bent van een plek.

Voor wie

Het congres is bedoeld voor zorgprofessionals, onderzoekers, docenten, bestuurders en andere betrokkenen bij en geïnteresseerden in de kennisinfrastructuur voor de ouderen- en gehandicaptenzorg. Deelname aan dit congres is kosteloos. Accreditatie is aangevraagd bij de V&VN.