Meedenksessie over corona: hoe houd jij je mensen op de been?

11 december 2020
15.30 - 17.00
Online: na aanmelding ontvang je de link om deel te nemen
Inschrijven

Hoe ga je om met het ‘nieuwe normaal’ en hoe neem je jouw organisatie hierin mee? Ga in gesprek met collega’s uit de verpleeghuiszorg over de dilemma’s en vraagstukken waar jij mee zit en kom samen tot nieuwe ideeën en inzichten. Laat je inspireren en praat mee over de dingen die er nu echt toe doen, zodat je ook in deze tijd met nieuwe energie de beste zorg kunt blijven bieden. Samen komen we verder!

Hoe houd jij je mensen op de been?

Het coronavirus maakt de druk bij medewerkers in verpleeghuizen enorm. We zijn nog niet bijgekomen van de eerste golf en moeten alweer stappen extra zetten. Hoe kunnen we in deze tijd zo goed mogelijk voor onze medewerkers zorgen? Wat kunnen we doen aan hun zware belasting? Hoe kunnen we de continuïteit borgen? Welke ideeën zijn er? Helpt het om taken op te splitsen? Zijn samenwerkingsverbanden de oplossing? Of kan techniek ons verder helpen? Wat kunnen we hen bieden op het gebied van individuele psychosociale hulp of teamsessies? Dat is het onderwerp van  deze online meedenksessie.

Doe mee!

Ga met collega’s uit de verpleeghuiszorg in gesprek over manieren om medewerkers te steunen en op de been te houden. Deel ook jouw ervaringen en kom samen tot nieuwe inzichten. Deze online meedenksessie mag je niet missen!

Programma

Tijdens de online meedenksessie gaan we met elkaar in gesprek om tot nieuwe ideeën en inzichten te komen en kansen te creëren voor jezelf en de gehele sector. In kleine interactieve groepen praten we over verschillende concrete vraagstukken die je zelf inbrengt over het thema. Aan het einde van de bijeenkomst heb je concrete handvatten om in jouw organisatie toe te passen.

Praktische informatie

  • Wanneer: vrijdag 11 december, 15.30 – 17.00 uur
  • Waar: online (na aanmelding ontvang je een link)
  • Voor wie: zorgprofessionals, bestuurders, staf, management van verpleeghuizen, cliëntvertegenwoordigers. Wij willen je vragen samen met een aantal collega’s uit jouw organisatie deel te nemen aan de sessie. Zo kan iedereen zijn inbreng delen vanuit zijn eigen perspectief en halen we het meeste uit de sessie.

Wij willen je vragen samen met een aantal collega’s uit jouw organisatie deel te nemen aan de sessie. Zo kan iedereen zijn inbreng delen vanuit zijn eigen perspectief en halen we er het meeste uit.

Aanmelden

Meld je aan voor de meedenksessie: Hoe houd jij je mensen op de been?

Meer online meedenksessies

Deze online meedenksessies zijn onderdeel van een serie meedenksessies over de impact van het coronavirus op ons werk in de verpleeghuiszorg. Je bent van harte welkom om vaker mee te praten over diverse onderwerpen. Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor de aankondigingen. 

Meer informatie