Ontregel zelf in het Online [Ont]Regel-lab

10 november 2020
15.00 - 17.00
Online

Heb je genoeg van administratieve lasten en wil je meehelpen aan oplossingen om regeldruk aan te pakken? Meld je dan aan voor de buitenkring van de Ontregel-labs om samen met andere zorgorganisaties en landelijke partijen oplossingsrichtingen voor regeldruk te toetsen en verrijken.

In de Ontregel-labs werken verschillende zorgorganisaties aan één doel: oplossingen om de regeldruk aan te pakken. Maar oplossingen die voor hen relevant zijn, zijn mogelijk ook relevant voor andere zorgorganisaties in Nederland. We zijn op zoek naar mensen die met ons willen kijken naar de oplossingen die in de verschillende Ontregel-labs zijn bedacht. Zijn deze interessant voor andere organisaties? En hoe kunnen we de ideeën verrijken? In twee online sessies denkt u mee over een van de onderwerpen: HACCP, Zorgplan, ECD of Incidenten melden.

Wat levert het jou op?

  • Inzichten tot nu toe vanuit de Ontregel-labs. 
  • Oplossingsrichting en oplossingen zonder het hele voortraject. 
  • Je komt in contact met andere zorgorganisaties en landelijke partijen die werken aan minder regeldruk.

Voor wie?

Per organisatie vragen we één persoon zich aan te melden. Bijvoorbeeld een beleidsmedewerker, innovatiemanager of teamleider. 

Wanneer

De eerste online sessie vindt plaats op dinsdag 10 november van 15.00 uur – 17.00 uur.

Aanmelden

Wil je graag meedenken over de oplossingen voor regeldruk? Meld je dan aan en stuur een mail naar minderregeldruk@vilans.nl. Laat ons ook weten over welk onderwerp je mee wilt denken.

Zelf aan de slag

Kan je niet aanwezig zijn, maar wil je wel werken aan minder regeldruk? Dat kan op verschillende manieren. Bekijk de beschikbare tools. 

Download de tools

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten? Stuur dan een mail naar minderregeldruk@vilans.nl.